Conferința internațională online în sănătatea adolescenților, ediția 2020


Conferința internațională sanatatea tinerilor 2020

Invitație pentru specialiștii implicați în protecția și promovarea sănătății adolescenților, la Conferința internațională online în sănătatea adolescenților 2020: „Protecția sănătății și dezvoltării adolescenților în contextul crizei provocate de COVID-19”.

Conferința internațională va avea loc în perioada 26-27 noiembrie 2020, Chișinău, Moldova. Participarea este gratuită, dar necesită înregistrare în prealabil. Înscrierea se face aici. După înscriere, participanții vor primi datele de acces, prin e-mail.

Limbile de lucru ale conferinței vor fi: engleza, româna și rusa.

Conferința va reuni în mod online experți internaționali, cât și naționali din domeniul sănătății și dezvoltării adolescenților și va fi utilă tuturor profesioniștilor care lucrează pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea adolescenților, inclusiv profesioniștii din domeniul sănătății, profesori, psihologi, lucrătorii sociali, lucrătorii pentru tineret și personalul ONG-urilor etc.

Conferința este organizată de Asociația Obștească „Sănătate pentru Tineri” și Centrul Național de Resurse în Servicii de Sănătate Prietenoase Tinerilor „Neovita”. În parteneriat cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale (MSMPS).

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous „Tekwill în fiecare școală” eveniment de lansare
Next Educația financiară prin lectură - „Tată bogat, tată sărac” de Kiyosaki
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

eighteen − 15 =