Vino la tabăra GLOW TOBE și cunoaște elevi din toată Moldova


GLOW TOBE – Corpul Păcii Moldova în parteneriat cu organizațiile EuMiscMoldova, ADC și MilleniuM invită tinerii din Republica Moldova cu vârstă cuprinsă între 14-18 ani să participe la Tabăra GLOW TOBE (acest acronim înseamnă – fetele conduc lumea noastră, și dezvoltarea excelenței la băieți).

Toți invitații vor participa la activități distractive și lecții provocatoare cu subiecte importante, cum ar fi abilitate de lider, stilul de viață sănătos, egalitatea de genuri, și altele. Tabăra este o ocazie excelentă  de a practica și de a îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de limba engleză, de a interacționa cu voluntarii americani, și de a face cunoștință cu alți elevi din toată Moldova.

Locație: Tabăra Romanița, Or. Călărași

Perioadă: 3-9 iulie, 2017

Preț: Achiți doar costul drumului și 500 de lei pentru o săptămâna, inclusiv. Este oferit un număr limitat de burse. Vă rugăm să completați formularul și returnați-l voluntarului Corpului Păcii din localitate sau prin email glowtobe.moldova@gmail.com. De preferat ca formularele de aplicare să fie trimise până 31 mai, 2017. Noi vom accepta formularul taberei până vom încheia numărul de locuri. Până la 5 iunie 2017 veți fi anunțat, dacă sunteți acceptat.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Start-ups, mentors, investors and entrepreneurs - everything at RockStart Answers Chișinău #4
Next Proiecție specială: ”Femeia între tradiție și libertate”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *