Familiarizează-te cu activitatea CEC în pregătirea și desfășurarea corectă a scrutinelor electorale

cec, alegeri, media, training

În perioada 14-16 iunie 2019 va avea loc un training inedit – Weekend training. Media & alegeri. Participanții vor avea oportunitatea să se implice în activități teoretice și practice împreună cu reprezentanții Comisiei Electorale Centrale și ai Centrului de Instruire Continuă în Domeniul Electoral.

Comisia Electorală Centrală, Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral și PNUD Moldova în cadrul proiectului „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente”, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Ambasada Marii Britanii la Chișinău prin intermediul Fondului pentru Buna Guvernare și Ambasada Olandei prin Programul Matra. te invită la un training de trei zile pentru reprezentanții mass media (reporteri, editori de știri, producători, editorialiști, etc.). Acesta se va desfășura în perioada 14-16 iunie 2019, la Chateau Vartely Wine, Culture and Leisure Resort.

Comisia Electorală Centrală cu suportul PNUD Moldova și-a propus familiarizarea participanților cu activitatea instituției în pregătirea și desfășurarea corectă a scrutinelor electorale, precum și particularitățile proceselor electorale între alegeri.

Persoanele interesate să participe la training sunt invitate să se înregistreze individual. Vor fi selectați 30 de participanți. Formular de înregistrare: https://rebrand.ly/media_alegeri.

Înregistrarea participanților se va face în perioada 31 mai – 10 iunie. Participanții selectați vor fi contactați pe 11 iunie.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Înscrie-te la cursul de lungă durată „Formare de formatori”
Next Ai o idee inovativă în domeniul energetic? Vino la eveniment și află cum poți beneficia de suport
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

8 − three =