Participă la Engineering Talks și află mai multe despre tehnologii inteligente


engeenering talks

Engineering Talks organizat de Clubul Ingineresc Micro Lab şi Tekwill te invită la un nou webinar, unde vei afla mai multe despre Internet of things.

Internet of things este tehnologia care permite interconectarea oricărui obiect la internet, de la ceainicul care îți fierbe dimineața apă, până la mașina cu care mergi la lucru. Vrei sa descoperi ce mai poți face cu aceste tehnologii? Participă la următorul Engineering Talks pentru a afla cum îți poți face mediul din jurul tău mai inteligent.

Cum participi la evenimentul online?

Dacă dorești să afli mai multe, înregistrează-te accesând link-ul de înscriere (aici). Ești așteptat pe 25 aprilie ora 17.00, să te conectezi la webinar prin intermediul aplicației ZOOM. Link-ul la webinar va fi trimis printr-un e-mail ulterior.

Dacă apar cereva întrebări te rugăm să contactezi organizatorii după datele de contact: E-mail: office@microlab.utm.md tel: +37368672240.

Evenimentul va avea loc pe data de 25 aprilie 2020, ora 17:00 -18:30. Mai multe detalii despre Engineering Talks, vezi aici.

Acest eveniment a fost organizat cu susținerea Tekwill și a Proiectului de Competitivitate din Moldova, finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), Suedia și UK aid. Conținutul materialului este responsabilitatea autorului și nu reflectă neapărat opinia USAID, a Guvernelor SUA, Suediei sau al Marii Britanii.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Program de mini granturi pentru cei care activează în domeniul drepturilor femeilor sau LGBTQI +
Next Job // Purple angajează Traffic Manager
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

17 − 1 =