EU4Youth Days 2022. Apel deschis pentru înregistrări


Înregistrarea pentru participarea online la EU4Youth Days 2022 este acum deschisă!

Pentru prima dată, Zilele EU4Youth vor reuni lucrători și practicieni de tineret, factori de decizie politică și cercetători din regiunea Parteneriatului Estic, Balcanii de Vest și Turcia și Vecinătatea de Sud. Condus de Direcția Generală pentru Vecinătate și Negocieri de Extindere (DG NEAR), acest eveniment va oferi spațiu pentru discuții despre participarea și dialogul tinerilor, ocuparea forței de muncă și antreprenoriatul tinerilor, tranziția ecologică și digitalizarea.

EU4Youth Days vor avea loc pe 11 și 12 octombrie 2022. Acum vă puteți înregistra pentru a participa online la una sau ambele zile.

11 octombrie: Ziua 1 – Conferința EU4Youth
Conferința EU4Youth se va concentra pe consolidarea capacităților tinerilor de a dezvolta reziliența tinerilor într-o varietate de domenii de interes global. Vorbitori cheie inspiratori vor vorbi despre nevoile tinerilor și despre provocările actuale și viitoare cu care se confruntă în UE, regiunile învecinate și nu numai.

12 octombrie: Ziua 2 – Eveniment de partajare a cunoștințelor
Mai multe runde de sesiuni paralele pe diferite teme vor avea loc în spații virtuale pe o platformă online interactivă. Conectați-vă cu sute de participanți din UE și regiunile învecinate pentru a împărtăși și descoperi în mod activ bunele practici, povești de reziliență pe un număr mare de teme și instrumente pentru sprijinirea îmbunătățită a tinerilor dezvoltate în cadrul programului EU4Youth și nu numai.

Înregistrați-vă aici pentru a participa online la Zilele EU4Youth.

Pentru informații suplimentare despre acest eveniment EU4Youth, puteți să contactați:

Maxim Pijevskii
Coordonator program EU4Youth
max.pijevskii@euforyouth.eu

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md! 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous BSMigraNet – un pas spre o îmbunățire a capacității ONG-urilor ucrainene și a cooperării regionale în Marea Neagră
Next „START pentru Tineri”: program de susținere antreprenorială pentru tineri
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + fifteen =