Agenția de Investiții organizează Moldova Tourism Forum 2021


Moldova Tourism Forum 2021

Moldova Tourism Forum 2021, eveniment organizat de către Agenția de Investiții, alături de partenerul strategic, USAID Moldova, are scopul de a conecta online toți reprezentanții din acest sector, dar și potențialii turiști, care caută să descopere destinații neexplorate.

Programul celor două zile va scoate în prim plan studii de caz din experiența internațională, bune practici și inițiative regionale ce servesc drept model de adaptabilitate și dezvoltare pe termen lung. Speakerii de talie internațională își vor împărtăși expertiza prin prisma principiilor de sustenabilitate, replicabile și în țara noastră, spre a dezvolta un sector incluziv și rezilient.

Forumul se va focusa și pe strategia de reconectare a Republicii Moldova la circuitul turistic internațional, precum și pe inițiativele de relansare în conformitate cu noile cerințe.

Evenimentul va culmina cu premierea ambasadorilor turismului național, noii veniți în industrie și pe cei care au reușit să transforme provocările crizei în noi oportunități.

Forumul, desfășurat în condiții de maximă siguranță, va oferi o experiență virtuală memorabilă. Notează în agendă 27-28 mai 2021. Detalii suplimentare despre Moldova Tourism Forum 2021, vezi aici.

Pentru participare, rugăm să vă înregistrați la următorul link.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Webinar gratuit: Azi freelancer - mâine antreprenor
Next Ești interesat/ă de subiectul egalității de gen? Participă la o serie de traininguri
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 × 3 =