Vino în echipa Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe


tehnologii informaționale job studenti

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) îndeamnă tinerii specialiști IT și viitorii absolvenți ai facultăților de profil ale instituțiilor superioare din țară care doresc să se afirme în sectorul tehnologiilor informaționale să prezinte CV – urile pentru a putea candida la suplinirea posturilor vacante în domeniul IT din cadrul instituției.

Cu ce se ocupă specialiștii din cadrul CTIF?

Misiunea de bază a specialiștilor IT din cadrul CTIF este administrarea și dezvoltarea sistemelor informaționale ale Ministerului Finanțelor, Serviciului Fiscal de Stat, Serviciului Vamal, asigurarea bunei funcționări a serviciilor electronice furnizate de aceste entități, dezvoltarea soluțiilor IT noi de natură să contribuie la edificarea societății informaționale în țara noastră.

Potrivit directorului interimar al CTIF, Vitalie Coceban, cea mai mare provocare este dezvoltarea soluțiilor IT a Ministerului Finanțelor care are ca scop modernizarea serviciilor electronice pentru cetățeni. Monitorizarea electronică a vânzărilor, Dosarul electronic al angajaților, re-ingineria platformei digitale de achiziții publice M-tender și automatizarea proceselor sunt doar câteva din proiectele de importanță națională care vor fi realizate pe parcursul anului 2020.

Beneficii:

  • Aceste proiecte pot servi drept catalizator al motivării tinerilor specialiști IT, dornici de afirmare, de a veni în echipa CTIF;
  • Mediu de lucru profesional și dinamic, cu perspective de creștere;
  • Un pachet salarial motivant;
  • Lucru la distanță;
  • Echipă bună de ingineri, tineri (vârsta medie a personalului IT este de 36 de ani);
  • Conlucrarea activă cu inginerii consacrați, învațând din experiența acestora și preluarea de cele mai bune practici dezvoltate de ultimii, asigurând astfel continuitatea în procesul de creare, implementare și modernizare a sistemelor informaționale administrate de CTIF.

La moment, Centrul dispune de mai multe posturi vacante pentru specialiști în domeniul tehnologii informaționale. Lista acestora, sarcinile de bază ale fiecărui post și cerințele față de candidații la suplinirea posturilor vacante pot fi găsite pe pagina web oficială a instituției www.ctif.gov.md, accesând link – ul: Funcții vacante.

Persoanele interesate pot prezenta CV – urile către Direcția resurse umane a CTIF la adresa de e-mail: resurse.umane@ctif.gov.md.

Descoperă mai multe oferte de job, alături de youth.md!

Previous Redescoperă frumusețea oraşului Chişinău alături de Youth.md!
Next Fii creativ chiar și în carantină! Participă la Storytelling Lab: Nuvele despre pandemie
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *