Vezi care sunt impresiile voluntarilor de la meciul de fotbal Moldova – Austria


youth

Pe 9 octombrie, a avut loc meciul de fotbal Moldova-Austria (1-0) unde echipa youth.md şi alţi tineri au fost prezenţi în rol de voluntari. Află cum s-au simţit cei peste 20 de voluntari, ce emoţii au trăit, dar şi atmosfera de care au avut parte.

La începutul acestei săptămâni, stadionul Zimbru a găzduit ultimul meci din preliminariile campionatului mondial de fotbal, pentru naţionala Moldovei. Chiar dacă tricolorii au cedat în faţa Austriei cu scorul de 1-0, atmosfera a fost încinsă de sutele de fani moldoveni, care au venit să-şi susţină echipa preferată până în ultima clipă. Buna organizare a evenimentului, dar şi întreţinerea ambianţei sportive a fost asigurată, pe lângă organizatorii oficiali, de cei peste 20 de voluntari prezenţi la meci.

youth

Voluntarii, veniţi din diferite părţi ale oraşului, s-au arătat încântaţi de experienţă, în pofida frigului de afară: “În calitate de voluntar, în această seară, m-am simţit extrem de bine, pe alocuri, mai puţin, pentru că a fost cam frig, dar membrii echipei au fost foarte prietenoşi, de aceea le mulţumesc mult ” – a declarat Mihaela Balanuţa, studentă la pedagogie.

La prima experienţă de acest fel, se află şi Vlad Ciobanu-Niţuleac, elev la un liceu din capitală, care a fost plăcut surprins de atmosfera creată de fani: “Sunt mândru că am contribuit la buna desfăşurare a evenimentului, în special, pentru că şi eu sunt pasionat de fotbal. Sunt sigur că voi mai reveni în calitate de voluntar, pentru a simţi din nou suspansul şi energia de pe stadion, încurajând, totodată, echipa naţională”.

youth

Camelia Ţîju, tânăra care s-a regăsit de mai multe ori în postura de vountar la meciurile de fotbal, a spus: “M-am simţit foarte bine, foarte emoţionată, mi-a plăcut enorm să fac parte din această echipă, deoarece am avut ocazia să cunosc diferiţi oameni, să-mi fac noi prieteni; atmosfera a fost extraordinară”.

Noi, membrii youth.md, am fost, de asemenea, prezenţi la eveniment şi am ţinut pumnii strânşi pentru echipa naţională. Chiar dacă fotbaliştii moldoveni nu s-au calificat la Cupa Mondială din 2018, le urăm succes şi curaj pentru competiţiile viitoare.

Autor: Craijdan Andreea

Previous Ai o problemă sau un motiv de fericire despre care vrei să afle mai multă lume? Microfonul Liber este soluția perfectă
Next Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, vino să afli mai multe despre procesul de aplicare
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *