Înscrie-te la JUMP, program de stagiu pentru tineri


STAGIU PENTRU TINERI JUMP

Orange relansează JUMP, un program de stagiu pentru tinerii aflaţi la început de carieră. Acesta se adresează tuturor studenţilor şi masteranzilor care își fac studiile la una dintre universitățile din Moldova, indiferent de profilul facultăţii sau de anul de studii.

Eşti ambiţios, curajos şi dornic de a învăţa de la profesionişti? Orange îţi oferă o experiență unică – posibilitatea de a vedea cu proprii ochi cum lucrează echipa operatorului numărul 1 de pe piaţa de telecomunicaţii din Moldova și de a te implica în activitatea companiei. Ca bonus, persoanele selectate vor primi acces la platforma de e-learning dedicată angajaților Orange, unde sunt sute de cursuri pe diferite subiecte.

Stagiul de practică va dura din februarie până în aprilie, cu opţiunea de a alege între un program de la 4 până la 6 ore pe zi şi de la 3 până la 5 zile pe săptămână. La încheierea stagiului, persoanele vor primi o diplomă de participare și vor avea prioritate la angajare în Orange Moldova.

Mai multe detalii despre program sunt disponibile pe https://orange.md/jump

Te-au captivat cele descrise și vrei să devii parte a unei companii internaționale cu renume? Înscrie-te la program până pe 5 februarie. Pentru aceasta trebuie să trimiți CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa jump@orange.md. Vor fi contactate doar persoanele selectate pentru următoarele etape de selecție.

Alte programe de stagiu pentru tineri găsești pe platforma noastră.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous GirlsGoIT te invită la un eveniment dedicat tinerilor pasionați de știință și tehnologii
Next Workshop pentru tineri: Vino la Anatomy of Storyboarding și scapă de baraje
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *