Ești pasionat/ă de fotografie? Participă la concursul „Solidaritate între generații”


Ești pasionat/ă de lumea fotografiei și  nu poți rezista tentației de a avea mereu un aparat foto în mână? Atunci acest concurs este pentru tine. 

Promovează relația dintre generații alături de Youth.md, care, în parteneriat cu Parlamentul Republicii Moldova, Friedrich Naumann Foundation, Ministerul Educației al Republicii Moldova, Direcția Generală Educație Tineret și Sport a municipiului Chișinău, Centrul Municipal de Tineret Chișinău, Crunchyroll Moldova și LID Moldova lansează un concurs de fotografie destinat tuturor tinerilor creativi.

Condiții de participare:

  • să fii creativ în compoziţia fotografiei tale;
  •  să reflecți problemele recente cu care se confruntă globul  (digitalizarea, conflicte armate, calitatea vieții);
  • fotografiile participanților trebuie să reflecte conceptul de colaborare și solidaritate între mai multe generații. 
  • să locuiască într-o localitate rurală de pe teritoriul RM și să aibă vârsta cuprinsă între 12 – 35 de ani.

Cele mai bune lucrări ce vor fi selectate, vor fi expuse în cadrul unei expoziții organizate pe 12 august, cu ocazia Zilei Internaționale a Tineretului, în cadrul Parlamentului Republicii Moldova, iar autorii vor beneficia de premii inedite.

Termenul-limită de expediere a fotografiilor este 31 iulie 2022, ora 23:00. 

Fiecare participant va trimite lucrările la adresa de email: youth.md@yahoo.com, cu mențiunea „Concurs foto – Solidaritate intergenerațională”.

Dosarul va conține:

  • Fotografia propriu-zisă;
  • Date de contact valabile, ale autorului (numele, prenumele, numărul de telefon, email și adresa locuinței participantului);
  • O scurtă istorie a fotografiei (2 – 5 propoziții). Această descriere va însoți fotografia în cadrul expoziției.

Dacă ai întrebări sau neclarități, nu ezita să ne  contactezi: youth.md@yahoo.com, 069588273 sau 068899686.

Concursul de fotografie este organizat de către Youth.md, în parteneriat cu Parlamentul Republicii Moldova și Crunchyroll Moldova.

Activitatea are loc cu suportul Fundației Friedrich Naumann pentru Libertate, Biroul pentru România și Republica Moldova și a Ministerului Educației și Cercetării RM, în cadrul Programului de granturi pentru organizațiile de tineret 2022. 

Activitatea este parte și a proiectului „EduMedia pentru tineri”, implementat în cadrul Programului Municipal de Granturi 2022, lansat de către Direcția general educație tineret și sport a Consiliului municipal Chișinău și Centrul Municipal de Tineret Chișinău.

Sper că acest articol ți-a stârnit curiozitatea. Pentru mai multă informație poți vizita site-ul nostru Youth.md. Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Zilele Filmului German, 19-21 iulie 2022
Next Programul „Start pentru tineri": Centrul medical din orașul Bălți
Erica Protap
About the author

Erica Protap

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

twelve − four =