Vino la un inedit networking muzical și bucură-te de contrast în artă


Moldo Crescendo prezintă un nou concept de concert, care este, în continuare, menit să popularizeze muzica clasică. De data aceasta, marilor opere ale artei muzicale se va putea alătura mediul de afaceri din Moldova.

Evenimentul se va desfășura pe 9 noiembrie, 2018, ora 18:30, la Jolly Alon, Chișinău.

Antreprenorii și managerii vor putea să-și petreacă timpul și să facă schimb de idei într-un mediu cultural diferit – cu compoziții interpretate la pian de Marcel Lazăr, un pianist tânăr și talentat, în spatele căruia este, printre altele, una dintre cele mai prestigioase școli de muzică din Europa – Universitatea Mozarteum din Salzburg.

Ideea networkingului muzical aparține echipei Kontrast, un grup de companii, care lansează constant un șir de servicii și produse pe piața locală, fiind, de asemenea, distribuitorul exclusiv al cafelei germane Dallmayr. Acesta este motivul pentru care oaspeții evenimentului, toți fără excepție, vor fi serviți cu cafea aromată. Iar, discuțiile la cafea, după cum se știe, devin mai plăcute.

Tema primului concert va fi contrastul – un fenomen, care există în orice, în artă, în muzică. Concertul se va desfășura într-un cadru neformal, cu cele mai bune interpretări caracteristice spectacolelor susținute de Moldo Crescendo. Vor fi interpretate lucrări compuse între 17 – 22 și noiembrie 2018.

Intrarea are loc pe bază de invitații. La fel, în vânzare sunt puse un număr limitat de bilete pe iTicket.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Petrece Halloween-ul într-o atmosferă înfricoșător de plăcută vizionând filme horror
Next Ești tânăr cercetător? Informează-te și beneficiază de burse din partea Guvernului Elveției
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 + thirteen =