Un ONG din Polonia recrutează 2 voluntari în echipa sa


polonia voluntariat esc

Vrei să descoperi culturi noi, să câștigi experiență internațională și noi abilități utile? Dacă răspunsul este da, te provocăm să participi la Serviciul Voluntar European cu o organizație poloneză! Centrum Współpracy Młodzieży din Polonia, recrutează voluntari în echipa sa!

În fiecare an, organizația neguvernamentală Centrum Współpracy Młodzieży din Polonia invită doi voluntari / voluntare cu vârste cuprinse între 18-30 de ani să se alăture Corpului de Solidaritate European.

  • Unul din voluntari va fi delegat să asiste la pregătirea și sprijinul proiectului Vizitelor de studiu în Gdynia. Mai multe detalii găsești la acest link.

Cine poate aplica?Apelul se adresează oamenilor din Ucraina, Belarus și Moldova. Căutăm o persoană care să fie comunicativă, deschisă pentru diferite persoane, bine organizată, care să presteze muncă la timp și care să lucreze în echipă. Căutăm pe cei care sunt motivați să învețe și să le împărtășească ideile și experiențele lor și care sunt dispuși să învețe poloneza. Este binevenit dacă candidatul știe rusa.

Cum să aplici? Dacă sunteți interesat să aplicați, completați această cerere online înainte de 12 aprilie 2020 .

  • A doua persoană va lucra cu media și rețele sociale. Mai multe detalii aici.

Ce vei face? În calitate de voluntar, cu sprijinul coordonatorului, veți fi responsabil de crearea diferitelor materiale media, cum ar fi filme, fotografii și texte referitoare la Corpul European de Solidaritate și diferite proiecte locale și internaționale organizate de organizația noastră.

Vei pregăti materiale de promovare, relații foto / film, vei aduna poveștile, vei face interviuri etc. Vei fi implicat în întregul proces pornind de la propunerea propriilor idei, prin întreaga producție și terminând la distribuirea materialelor în social media. Toate lucrările se vor baza pe o lucrare în echipă cu colaboratori.

Până când poți aplica? Accesează acest link și înregistrează-te până pe 22 martie.

Te interesează? Grăbește-te să aplici și ai ocazia să devii parte din echipajul CWM din Polonia!

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta prin mesaje de pe pagina de Facebook Centrum Współpracy Młodzieży sau prin e-mail la cwm@cwm.org.pl (în poloneză sau engleză!)

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, urmărind pagina youth.md!

Previous Vino la un eveniment marca Grow Me Up și află mai multe despre ecologie
Next Concurs de idei cetățenești în Ungheni - Ideea ta pentru un municipiu European
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *