Concurs de idei cetățenești în Ungheni – Ideea ta pentru un municipiu European


concurs de idei ungheni ue finantare

Concurs de idei cetățenești: Locuiești în Ungheni și ai o idee despre cum ai putea schimba lucrurile spre mai bine? Uniunea Europenă susține ideile inovative și originale și te ajută să le implementezi pentru a dezvolta orașul!

Pentru a continua trendul implicării oamenilor în dezvoltarea orașului Ungheni, Primăria din Ungheni, în parteneriat cu Uniunea Europeană și PNUD Moldova a lansat concursul de idei cetățenești „Ideea ta pentru un municipiu european”.

Vizitați site-ul www.EU4Ungheni.md pentru a completa formularul cu ideile pe care le aveți pentru un oraș european. Vor fi premiate cele mai inovative și originale idei despre cum ar putea Uniunea Europeană să sprijine municipalitatea Ungheni pentru îmbunătățirea și europenizarea centrului orașului.

Termen limită: 21 februarie 2020

Participă și tu la acest concurs de idei! Poți expedia ideea ta, accesând acest link: http://bit.ly/idei4ungheni.

Municipiul Ungheni și localitățile învecinate sunt beneficiari ai proiectului „UE4Moldova: Regiuni-cheie”. În următorii 5 ani, acestea vor beneficia de suport din partea Uniunii Europene pentru a spori economia regiunii și pentru a îmbunătăți condițiile de trai ale cetățenilor.

Descoperă mai multe oportunitățe, pe youth.md!

Previous Un ONG din Polonia recrutează 2 voluntari în echipa sa
Next Secretele unui discurs de succes: Top Toastmasters Club te invită la Tell Your Story!
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *