EDYN Talks. Ludmila Adamciuc: De 4 ani port ciorapi diferiți. O discuție despre cum să cultivăm empatia și acceptarea în jurul nostru


De 4 ani, Ludmila și Ghenadie sunt părinții iubitori a unei fetițe minunate pe nume Beatrice, diagnosticată cu Sindromul Down. Purtatul ciorapilor diferiți este o modalitatea prin care ei, la fel ca și comunitatea care promovează incluziunea persoanelor cu Sindromul Down, contribuie la sporirea gradului de conștientizare și acceptare față de “oamenii soarelui”.

EDYN Moldova te invită la o discuție deschisă despre cum să cultivăm empatia și acceptarea în jurul nostru. Ludmila va împărtăși istoria sa, povestind despre provocările care o depășesc, dar și cum găsește motivația necesară pentru a face lumea din jur un pic mai empatică.

Evenimentul face parte din seria EDYN Talks.
EDYN Talks – presupune o serie de întâlniri tematice cu personalități notorii, lideri de opinie, jurnaliști, antreprenori care prezintă interes pentru membrii comunității EDYN.

În contextul războiului din Ucraina, EDYN Moldova și-a propus să folosească platforma EDYN Talks pentru a organiza o campanie de fundraising pentru copiii refugiați din Ucraina. Nu vom percepe o taxă de participare, dar vom aprecia mult contribuția voastră în “boxa magică”. Toți banii colectați în cadrul evenimentelor vor fi transferați în contul campaniei lansate de UNICEF și EDYN, în sprijinul copiilor ucraineni.

Mai multe detalii găsești aici

Când: 21 iulie, 2022, ora 19:00
Unde: IHUB, str. 31 August 1989, 78, Chișinău, Moldova

Ținând cont că numărul de locuri pentru participanți este limitat, vă rugăm să vă înregistrați, completând acest formular

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Training „Îmbunătățirea muncii tinerilor pe proiecte internaționale”, Turcia, 11-17 octombrie 2022
Next Completează chestionarul și contribuie la identificarea necesităților organizațiilor de tineret
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2 × 3 =