Ești pasionat de fotografie și editare video? Fii voluntar la Centrul de Caritate pentru refugiați

ccr md, voluntar, fotografie, video, oportunitate

Centrul de Caritate pentru refugiați (CCR) este o organizație non-guvernamentală, nereligioasă și apolitică, creată în octombrie 1999, cu sprijinul Înaltului Comisar al Națiunilor Unite pentru Refugiați (UNHCR). CCR este, de asemenea, un partener al Biroului pentru Migrație și Azil al Ministerului Afacerilor Interne al Republicii Moldova.

Obiectivele noastre principale sunt de a oferi asistență culturală, socială și morală refugiaților și solicitanților de azil care trăiesc în Republica Moldova și de a le oferi un loc unde se pot întâlni, discuta interesele lor comune, împărtășesc opiniile și găsesc soluții la problemele comune.

Echipa CCR caută o persoană motivată, cu o pasiune în realizarea de filme și fotografie și dorește să ajute să înregistreze evenimentele organizației. Dacă dorești să-ți dezvolți abilitățile, să folosești cunoștințele pentru a ajuta societatea civilă și să ai oportunitatea de a lucra în mediul intercultural cu persoane din mai mult de 30 de țări diferite, atunci devino voluntar în cadrul CCR.

Cel mai bun candidat este cineva care are deja o experiență în producția și editare video, fotografierea și post-procesarea fotografiilor, cunoașterea limbii ruse și cel puțin elementele de bază ale limbii engleze.

Dorești să-ți prezinți munca oamenilor din întreaga lume?

Nu ezita să contactezi persoanele responsabile la project.assistant@ccr.md.

Previous Descoperă păpușile tradiționale japoneze în cadrul unei expoziții organizate de Ambasada Japoniei în Republica Moldova
Next Participă la Școala IPRE „A 10-a aniversare a Parteneriatului Estic: Rezultate și Perspective”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *