Descoperă influenceri din lumea modei care au cucerit social media


influenceri din lumea modei

În zilele de astăzi, moda este fără îndoială, una dintre cele mai urmărite și apreciate sfere de pe rețelele de socializare. Plină de idei unice și creative, lumea modei se bucură de popularitatea unui număr mare de urmăritori. Cu toate acestea, oricât de bine te-ai pricepe la sortarea și combinarea hainelor; mereu sunt lucruri utile și fascinante pe care le-ai putea învăța. Așadar, ținând cont de aceste lucruri, ne-am gândit să-ți prezentăm trei influenceri din lumea modei pe care neapărat ar trebui să-i urmărești.

Valeria Lipovetsky

Originară din Rusia, Valeria Lipovetsky este unul dintre cei mai apreciați influenceri în mediul online. Soție, mamă a trei băieți, model, femeie de afaceri  și nutriționist holistic; Valeria se bucură de o comunitate de peste un milion de urmăritori pe pagina sa de Instagram.  Aceasta și-a început călătoria în lumea modei la vârsta fragedă de numai 15 ani; iar această oportunitate i-a permis să călătorească și să locuiască în orașe, precum: Tokyo, New York și Barcelona. De asemenea, Valeria deține o firmă cu produse proiectate de către ea însăși, un blog personal și un canal de youtube. Pe pagina sa de Instagram, Valeria prezintă internauților clipuri video și fotografii; din care pot învăța cum să combine și să asorteze corect hainele; dându-le o nouă viață unor haine mai vechi, dar și modalitățile în cadrul căreia o piesă vestimentară poate fi folosită în diferite ținute. 

Olivia Palermo

La fel de apreciată, în industria modei este Olivia Palermo, ce este considerată, de altfel, un trendsetter.  Soție, model, designer, stilist, blogger, editor, consultant de imagine, femeie de afaceri, actriță și femeie pasionată de modă; Olivia se bucură și ea de peste șase milioane de urmăritori pe pagina sa de Instagram.

Ținutele pe care aceasta le creează pe rețelele de socializare reprezintă o sursă de inspirație zilnică pentru milioane de femei pasionate de modă.  Pe lângă faptul că este un influencer de street style; Olivia Palermo a încheiat parteneriate cu unele dintre cele mai cunoscute branduri din lume. Pe lângă blogul pe care-l deține, ea reușește să dea culoare și frumusețe ținutelor de street style; prin combinațiile de culori și ținute selectate de ea însăși, pe pagina sa de Instagram. Totodată, oferă sfaturi și lecții valoroase internauților săi; care sunt pasionați de stilul clasic, street style, dar chiar și cei care preferă să abordeze un stil mai simplu.

Aimee Song

Deși, Aimee este arhitect de design interior de profesie, ea a debutat în lumea modei în jurul anului 2008. Designer de modă și de interior, blogger, vlogger și autoare a unor cărți; aceasta are parte de aprecierea a milioane de utilizatori ale platformelor online; atât pe pagina sa de Instagram, canalul său de Youtube, cât și pe blogul său personal. În prezent, pe lângă ocupația pe care aceasta o deține, Aimee este ambasadoarea a unor dintre cele mai cunoscute case de modă din lume; și încheie parteneriate cu unele dintre cele mai căutate branduri de pe piața modei.

Pe platformele sale, din mediul online, Song reușește să le prezinte urmăritorilor ei cum să-și combine corect hainele; cum pot să combine unele dintre cele mai simple piese vestimentare și într-un final să creeze ținute vestimentare de invidia; dar și ceea ce ea însăși poartă în decursul unei săptămâni. Deși, Aimee este unul dintre cele mai populare simboluri ale modei; în blogul său, aceasta abordează diferite teme, atât din lumea modei, cât și cele mai viața personală. 

Nu uita – fiecare ținută pe care o creezi sau pe care o porți trebuie să te caracterizeze pe tine și pe personalitatea ta, dar cel mai important este faptul că trebuie să te simți confortabil în orice piesă vestimentară pe care alegi să o porți.

Reporter Youth.md: Geru Andreea 

Nu ezita să ne urmărești și pe paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Cinci matematicieni ai lumii antice, care au pus bazele acestei științe
Next Job pentru tineri // IPRE angajează asistent de proiect
Evelina Ciutac
About the author

Evelina Ciutac

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three × one =