TRANSFORMER #1 Voluntariatul: un pas mai aproape de jobul tău


Dacă v-ați întrebat vreodată cum se întâmplă că cineva beneficiază de programe internaționale, burse naționale sau chiar internaționale, concursuri, de un job în companiile de prestigiu, unul dintre răspunsuri ar putea fi: pentru că au reuşit să se remarce cu experiența şi competenţele proprii pe care, cu siguranță, nu le-au dobândit doar prin note bune.

Sunt multe exemple de oameni de succes care au obținut rezultate frumoase datorită experienței bogate acumulate prin activități de voluntariat încă din timpul studiilor.

Beneficiile pe care voluntariatul le poate oferi sunt multiple pentru voluntarii care dobândesc experiență. Dacă încă nu credeți și nu vedeți impactul voluntariatului asupra dezvoltării abilițăților și competențelor voastre și în deosebi în obținerea jobului dorit, în acest text vom încerca să vă convingem de aceasta.

Invităm toți tinerii la activitatea offline la care vom analiza impactul voluntariatului asupra dezvoltării personale și profesionale, acumulării de abilități și exprienței într-un anumit domeniu pentru a fi pregătiți pentru angajare și nu în ultimul rând vom analiza oportunitățile de implicare în activități de voluntariat.

Data: 2 iunie 2021
Ora: 13:00
Locație: oficiul MilleniuM, str. Doina și Ion Aldea-Teodorovici 10/2
Formuar de participarehttps://forms.gle/QFRF1C24xYgPJyMd8
Persoanele înregistrate vor primi informații adiționale pe e-mail.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Oportunitate pentru adolescenții din Cimișlia! Vino la Clubul de vară a Voluntarilor YK
Next Începe vara cu filme de calitate. Vezi programul oferit de Moldova Film Festival
Institutul de Instruire in Dezvoltare MilleniuM
About the author

Institutul de Instruire in Dezvoltare MilleniuM

Institutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM” reprezintă o asociaţie obştească de cercetare, instruire şi dezvoltare, care activează pe o serie de domenii legate de dezvoltare personală, dezvoltare organizaţională, dezvoltare comunitară şi dezvoltare parteneriate. În ultimii ani ne axăm pe promovarea calităţii educaţiei non-formale şi lucrului de tineret în Republica Moldova.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

15 + fifteen =