Propuneri de proiecte pentru limitarea impactului negativ al pandemiei


Propuneri de proiecte contra pandemiei

Ca răspuns la focarul de pandemie, Black Sea Trust for Regional Cooperation (BST) lansează un nou apel pentru propuneri de proiecte. Scopul este mobilizarea inițiativelor civice în regiunea largă a Mării Negre menite să contribuie la limitarea crizei.

Eligibilitate:

Propuneri de proiecte ar trebui inițiate de organizațiile societății civile înregistrate legal într-una din următoarele țări: Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Moldova, România, Ucraina. Implicarea partenerilor suplimentari, în special a celor noi membri ai UE, este posibilă și binevenită.

Domenii de lucru:

Proiectele care se încadrează în una sau mai multe dintre următoarele arii tematice vor fi deosebit de apreciate:

  1. Asistență rapidă pentru grupurile vulnerabile pentru a preveni răspândirea în continuare a virusului (persoane în vârstă, persoane cu dizabilități, persoane care se confruntă fără adăpost, femei, victime ale violenței domestice, frontliners și primii respondenți, precum și alte persoane)
  2. Bună guvernare și răspundere a actorilor statului. În cadrul acestui domeniu tematic, se va acorda prioritate propunerilor care formulează, îmbunătățesc și monitorizează politicile corelate COVID-19 cu scopul de a combate abuzul, corupția, frauda și deșeurile.
  3. Combaterea noutăților false, în special a celor legate de coronavirus. În cadrul acestui domeniu tematic, se va acorda prioritate propunerilor care profită de noi platforme media pentru neutralizarea propagandei rusești și chineze, precum și dezinformarea către grupuri sensibile.
  4. Adaptarea la noile condiții. În acest domeniu tematic, se vor acorda prioritate propunerilor care consolidează capacitatea actorilor societății civile de a depăși dificultățile generate de pandemia COVID-19 și posibilitatea de a opera în timpul și după pandemia COVID-19.

Bugetul pentru propuneri de proiecte:

Propunerile ar trebui să fie sub 25.000 USD. Costurile de administrare și management sunt limitate cumulativ la 25% din suma totală de atribuire.

Procedura de aplicare:

Propunerile vor fi primite în mod continuu începând cu 27 martie 2020.

Propunerile de proiect trebuie trimise la adresa blackseatrust@gmfus.org. Pentru a depune o propunere de proiect, organizațiile trebuie să completeze cererile și formularele bugetare accesibile la acest link. Doar propunerile depuse utilizând aceste formulare vor fi luate în considerare.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Webinar despre instrumente și soluții pentru comunicarea online
Next Online la teatru. „Ne schimbăm odată cu SCHIMBAREA”
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *