Sesiune de informare privind apelul de propuneri „Crearea Grupurilor de Acţiune Locală”


sesiune de informare concurs de creare a gal-urilor

Participă la o sesiune de informare privind apelul de propuneri „Crearea Grupurilor de Acţiune Locală”, organizat de LEADER in Moldova şi Solidarity Fund PL in Moldova.

Evenimentul va avea loc pe data de 16 iunie 2020 și va fi desfășurat online, prin intermediul Platformei Zoom. Persoanele interesate sunt rugate să se înregistreze până duminică, 14 iunie 2020, accesând următorul formular.

Scopul concursului este crearea a cel puțin cinci GAL-uri. Acestea vor contribui la dezvoltarea economică locală și la îmbunătățirea nivelului de trai al populației din mediul rural.

Grupul de Acțiune Locală reprezintă un parteneriat intersectorial teritorial format din reprezentanții a trei sectoare – public, antreprenorial şi civic având la bază criteriile și principiile abordării LEADER. Mai multe detalii despre anunț găsiţi la acest link.

Această sesiune de informare va avea loc în data de 16 iunie 2020. Mai multe detalii despre eveniment, găsesți pe pagina de facebook.

Apelul de propuneri este desfășurat în cadrul proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitate rurală în Moldova”. Finanțat de Uniunea Europeană, cofinanțat de Polish aid, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova și Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova. Partener strategic – Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Festivalul Cireșelor și Vărzărilor de la Ruseștii Noi, ediția VIII-a 2020, online
Next Traininguri online pentru studenți despre cum să fii productiv și să susții licența cu brio
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

three + two =