Training pentru tineri despre public speaking: YOUth SPEAK


Ești un tânăr activ sau vrei să înveți ceva nou? Îți este frică să te expui în fața unui public? Ai emoții pe care nu le poți controla atunci când ești în centrul atenției? Atunci acest training este pentru tine!

În perioada 8-10 octombrie 2021 poți participa la un training despre Public Speaking: YOUth SPEAK.

Vei putea participa la 3 zile de training intensive despre public speaking unde vei avea ocazia atât să cunoști mult mai multe despre această mare provocare pentru majoritatea oamenilor cât și să pui în practică tot ceea ce vei învăța.

Pot participa tinerii cu vârsta între 16-18 ani, iar in cazul depășirii vârstei de 18 se cere a prezenta certificatul de vaccinare sau PCR. Odată cu participarea la prima sesiune, participanții sunt obligați să se prezinte la toate pe parcursul celor 3 zile pentru a asigura maximă eficacitate a trainingului pentru fiecare.

Pentru a aplica, completează acest formular pâna data de 28 septembrie 2021, ora 23:59.

Training desfășurat în cadrul Cursului de lungă durată în Formare de Formatori, organizat de către Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM”, în cadrul proiectului „Promovarea educaţiei non-formale de calitate în domeniul tineretului”.

Proiectul este implementat cu susţinerea financiară a Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării al Republicii Moldova în cadrul Programului anual de Granturi pentru sectorul de tineret. 

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Sigmoid recrutează. Completează formularul
Next Tinerii interesați de o carieră în IT sunt invitați la IT Career Expo 2021
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × 4 =