Job pentru tineri // UNDP Moldova angajează manager de proiect


job manager de proiect

Job pentru tineri // UNDP Moldova angajează manager de proiect. Termen limită de expediere a dosarului este 16 noiembrie 2020.

Responsabilități-cheie:

Titularul va asigura furnizarea de servicii și produse de dezvoltare (proporționale cu scopul proiectului) de cea mai înaltă calitate și standarde pentru omologii și clienții naționali, prin aplicarea abordării bazate pe drepturile omului (HRBA) și a abordărilor privind egalitatea de gen (GE).

Competențe și experiență necesare:

  • Masterat (sau echivalentul a 5 ani de studii universitare) în drept, drepturile omului, administrație publică, relații internaționale sau domenii conexe. Formarea suplimentară și certificarea în managementul proiectelor ar fi un avantaj.
  • Cel puțin 7 (șapte) ani de experiență de lucru progresivă în proiectarea, gestionarea și implementarea activităților de tip proiect în domeniile justiției, aplicării legii sau drepturilor omului și / sau lucrând într-o funcție relevantă pentru acest post;
  • Experiența în lucrul cu instituțiile lanțului de justiție (justiție, urmărire penală, poliție, asistență juridică etc.) este un avantaj puternic;
  • Experiența anterioară în asistență pentru dezvoltare sau lucrări conexe pentru o organizație donatoare, instituții guvernamentale, ONG sau sector privat / firmă de consultanță este un avantaj puternic;
  • Experiență extinsă în gestionarea unei echipe multidisciplinare;
  • Experiență în utilizarea computerelor și a pachetelor software de birou (MS Word, Excel etc.) și cunoștințe avansate ale foilor de calcul și pachetelor de baze de date, experiență în manipularea sistemelor de management bazate pe web.
  • Cunoștința atât în ​​limba engleză, cât și în limba română și orală.
  • Cunoașterea profesională a uneia sau mai multor limbi suplimentare relevante pentru Moldova, inclusiv bulgară, găgăuză, romani, rusă, ucraineană sau limba semnelor ar fi un avantaj.

Pentru a aplica către acest job, accesați acest link.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Platforme educative și de ajutor în dezvoltarea propriei afaceri
Next BNRM organizează Zilele Științei. Vezi programul pentru această săptămână
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × three =