Școala Finanțelor Publice pentru Jurnaliști dă start!


O oportunitate unică de a înțelege și a raporta corect despre finanțele publice în Republica Moldova

Despre ce merge vorba?

Ministerul Finanțelor al Republicii Moldova, în colaborare cu A.O. Finedu, anunță lansarea Școlii Finanțelor Publice pentru Jurnaliști, un program educațional inovator destinat profesioniștilor media din țară. Această inițiativă își propune să ofere jurnaliștilor o înțelegere profundă a mecanismelor și proceselor care guvernează finanțele publice în Republica Moldova.

Cum se va desfășura programul?

Programul se desfășoară pe parcursul a șase sesiuni interactive, în cadrul cărora vor fi abordate subiecte precum formarea și aprobarea bugetului public național, gestionarea veniturilor și cheltuielilor, achizițiile publice, politica de salarizare și multe altele. Participanții vor avea ocazia să discute aceste subiecte alături de specialiști de top din cadrul Ministerului Finanțelor, beneficiind astfel de o înțelegere amplă și detaliată a acestor procese.

Cum poți participa?

Pentru a aplica la acest program, jurnaliștii sunt încurajați să completeze formularul disponibil la următorul link: Formular de înscriere. Termenul limită pentru înscriere este 13 martie 2024, ora 16:00.

Cine va fi selectat?

Doar 15 jurnaliști/jurnaliste vor fi selectați pentru a face parte din prima promoție a Școlii Finanțelor Publice, deci nu ratați această oportunitate unică de a vă dezvolta cunoștințele și abilitățile în domeniul finanțelor publice.

Această activitate este realizată în cadrul Campaniei Naționale de Educație Financiară “Bugetul Public Este Bugetul Tău”, cu sprijinul American Chamber of Commerce în Moldova.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați:

Direcția Comunicare și Protocol Ministerul Finanțelor Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Constantin Tănase 7, MD-2005 Tel. +373 22 26 27 86; +373 22 26 25 46

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Активизм через социальное предпринимательство
Next Concursul Tulip Press Awards pentru jurnaliști
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × three =