Oportunitate pentru elevii moldoveni: program de vară în Marea Britanie


Descoperă cum poți experimenta mediul academic și de cercetare în Marea Britanie și îmbogăți-ți cunoștințele în știință, medicină și tehnologie

Universitatea din East Anglia (UEA) oferă elevilor din Moldova oportunitatea de a participa la un program de vară captivant, care le va permite să exploreze domeniile științei, medicinii și tehnologiei într-un mediu academic și cultural stimulativ. Află cum poți să te alături acestui program și să trăiești o experiență de neuitat în Marea Britanie.

Despre program:

Programul de vară la UEA este conceput pentru elevii cu vârste cuprinse între 16 și 18 ani și este axat pe experiența academică și culturală într-una dintre cele mai bune universități din lume. Elevii vor avea oportunitatea de a participa la activități practice, de a interacționa cu cadrele didactice și de a explora domeniile de interes într-o atmosferă inspiratoare.

Detalii despre structura programului:

  • Durată: Programul se desfășoară timp de 2 săptămâni, în perioada 20 iulie – 3 august 2024.
  • Locație: Universitatea din East Anglia, Norwich, Marea Britanie.
  • Cost: Taxa de participare este de 1.200 lire sterline, acoperind cazarea pe campus, mesele, transferurile și toate activitățile din program.
  • Ce este inclus: Programul include sesiuni de informare înainte de plecare, întâlniri la aeroport, cazare în camere private cu baie proprie, mese, activități academice și sociale, suport pastoral și de bunăstare, și multe altele.

Cum poți să participi:

Pentru a afla mai multe despre program și pentru a te înregistra la sesiunea de informare din 23 mai, completează formularul de înregistrare disponibil pe site-ul UEA. Locurile sunt limitate, așa că nu ezita să îți rezervi locul cât mai curând posibil.

Programul de vară la Universitatea din East Anglia oferă elevilor moldoveni o oportunitate unică de a-și îmbogăți cunoștințele în știință, medicină și tehnologie, într-un mediu academic de top. Nu rata șansa de a trăi o experiență de învățare și descoperire în Marea Britanie!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Agenția Națională pentru tineret a lansat platforma tineret.gov.md
Next Meet U.S. | Pathways to a Clean and Secure Energy Future
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

nineteen − 2 =