Ai o idee de afaceri sau dorești să afli mai multe despre antreprenotiat? Vino la proiectul Light


project

Ești în căutare de sponsori, care să te susțină în aplicarea unei idei promițătoare? Dorești să te afirmi în domeniul antreprenoriatului, dar oportunitățile de a o face sunt rare? Interact Club Chișinău, Grow Me Up și FLEX au o soluție pentru tine: Light Project.

Light reprezintă un proiect cu scopul de a-i iniția pe tinerii cu idei inovatoare în management și antreprenoriat social, printr-o serie de evenimente ce îi vor ajute să capete mai multă experiență în aceste domenii. Organizatorii sunt în căutarea acelor proiecte, care își propun să contribuie la dezvoltarea societății, inclusiv cele care se axează pe educarea tinerilor.

Activitatea de bază din cadrul evenimentului va consta în prezentarea ideilor de proiect în fața unui juriu. Pentru a ajunge la această etapă, doritorii trebuie să se înscrie până pe data de 27 ianuarie, în mod individual, sau în grup alături de alte două persoane, completând acest formular. Înaintea evenimentului, persoanele selectate de organizatori vor fi invitate la un interviu. Cei ce vor trece și de această etapă au șansa de a se număra printre 3 cele mai bune proiecte, care vor obține susținere pentru implementarea lor, de exemplu prin beneficierea de lecții de mentorat.

Persoanele care doresc doar să se informeze despre implementarea unui concept trebuie să se înregistreze, completând acest formular. Ei, de asemenea, au posibilitatea de a cunoaște specialiști ce se ocupă de project management, resurse umane, marketing și finanțe, în cadrul unui panel de discuții, precum și de a lua parte la o activitate de networking, ce va avea forma unui speed-dating profesional. Aceste două activitați sunt dedicate atât participanților cu o idee de proiect, cât și celor care vin doar să acumuleze mai multe informații.

Evenimentul propriu-zis va avea loc pe data de 10 februarie 2018, la ora 15:00. Pentru detalii suplimentare, accesează pagina proiectului.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Călătorește gratis într-o țară europeană alături de proiectul ”Take your chance”
Next (foto) Târgul de Crăciun de pe str. 31 august 1989 continuă până pe data de 14 ianuarie
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

one + four =