Forumul Liberal European anunță o bursă pentru cercetătorii ucraineni


În lumina războiului Rusiei împotriva Ucrainei, Forumul Liberal European ne confirmă angajamentul – și angajamentul întregii familii liberale – pentru o integrare mai profundă a Ucrainei în cadrul UE. ELF anunță o bursă de cercetare, deschisă exclusiv cetățenilor ucraineni care fie locuiesc în Ucraina, fie s-au mutat recent într-o altă țară.

Având în vedere provocările fără precedent și schimbările tectonice ale politicii europene de securitate și integrare care apar în fiecare zi ca urmare a războiului, este important a oferi factorilor de decizie cercetări bine informate și de calitate. ELF ia în calcul situația dificilă în care se află acum mulți academicieni ucraineni. Prin urmare, se oferă o bursă rezidentă la Bruxelles, Belgia, pentru un coleg de cercetare, împărtășind scopul de a uni Europa și de a proteja democrațiile liberale.

Candidatul ales va efectua cercetări axate pe integrarea politică sau economică europeană a Ucrainei și a altor țări din Parteneriatul Estic.

Dacă ești interesat de această oportunitate sau cunoști pe cineva cu un profil relevant, vezi toate detaliile și aplică aici.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ambasada Slovaciei la Chișinău este în căutare de Agajat Local – Șofer/Curier
Next Job // TVR MOLDOVA caută contabil
Ecaterina Braguță
About the author

Ecaterina Braguță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

7 + eleven =