Tinerii sunt încurajați să participe la un seminar despre Alfabetiazrea Digitală


Asociația tineretului ucrainean din Republica Moldova „Zlagoda” invită tinerii motivați în vârstă de 13-20 ani la Seminarul „Alfabetizarea digitală – utilizarea tehnologiilor digitale și a resurselor Internet de către tineri pentru rezolvarea problemelor comunității”.

Vă așteptăm la instruirea unde veți putea afla mai multe despre responsabilitate digitală; siguranța informației personale online; rolul mediului digital în edificarea unei societăți echitabile; participarea și implicarea voluntară a tinerilor în rezolvarea problemelor comunitare prin intermediul platformelor web și alte subiecte interesante. În cadrul seminarului, participanții vor avea posibilitate să facă cunoștință cu activitățile Centrul de ExcelențăînDomeniul TIC „Tekwill”, în cadrul căruia se va desfășura activitatea.

Seminarul va avea loc în data de 20 mai 2017 Centrul de ExcelențăînDomeniul TIC „Tekwill”,Chișinău. Agenda preliminară a evenimentului poate fi consultată AICI. Pentru a participa, completați formularul. Limbile de lucru: rusa, româna.

Doar candidații preselectați vor fi contactați.

Activitatea este realizată cu finanțare din bugetul Ministerului Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova, în parteneriat cu Asociația Națională a Companiilor din Domeniul TIC și cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill”.

Sursă: http://diez.md/2017/05/12/tinerii-motivati-sunt-invitati-la-un-seminar-despre-alfabetizarea-digitala/

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Află mai multe despre oportunitățile de carieră la companii din Germania și Austria
Next Training: Cum îți extinzi afacerea pe piața românească?
Mentenanta
About the author

Mentenanta

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − 3 =