Tinerii pot beneficia de Programul de mentorat în Consiliere în Carieră online


Programul de mentorat în Consiliere în Carieră

Ai dubii legate de viitoarea ta carieră? Examenele de bacalaureat se apropie, iar procesul de admitere te sperie? Centrul de ghidare in carieră și Relații cu piața muncii, USM îți vine în ajutor! Aderă la Programul de mentorat în Consiliere în Carieră online.

Programul de mentorat în Consiliere în Carieră, creat pentru a oferi sprijin în deciziile de carieră. La finalizare, vei putea să oferi sprijin unui alt membru al comunităţii, pentru a crea relaţii mai puternice între noi.

Cum funcţionează programul?

  • Pasul 1. Te înscrii și specifici care sunt neclaritățile tale cu privire la viitorul traseu profesional (alegerea instituției de învățământ; specificul profesiei; visul de a îmbrățișa o profesie, etc).
  • Pasul 2. În fiecare săptămână (sâmbătă, duminică sau oricare altă zi) vei avea întrevederi online, pentru a analiza procesul. Vei stabili obiectivele pe care dorești să le îndepliniți, împreună cu mentorii din cadrul acestui program.

Încearcă, pentru a fi sigur de alegerea pe care trebuie să o faci! Programul de mentorat în Consiliere online îți va oferi tot suportul de care ai nevoie! Îndeamnă și prietenii tăi să se înscrie!

Pentru a participa la program, accesează link-ul: https://www.facebook.com/groups/carieraonline/ și aderă compartimentul „Mentorat”.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous DVV International Moldova anunță selectare de formator
Next Divertisment: „World Wild Quest” pentru tineri dornici de aventuri
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

10 − three =