PRO BONO chestionează organizațiile de tineret pe componentele de atragere de fonduri și management financiar

managemnt financiar, pro bono, chestionar organizații de tineret

Centrul de Informare și Resurse „PRO BONO” inițiază procesul de chestionare a organizațiilor de tineret pe componentele de atragere de fonduri și management financiar. În acest sens, vine cu un apel către organizațiile de tineret cu rugămintea de a completa acest formular până pe 30 septembrie.

PRO BONO își propune implementarea unei intervenții complexe în domeniul colectării de fonduri și management financiar și intenționează să dezvolte un program de dezvoltare în aceste domenii.

Chestionarea are loc în cadrul proiectului „Dezvoltarea capacităților de mobilizare a resurselor și serviciilor de autofinanțare a organizațiilor de tineret”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării” și are scopul de a contribui în mod direct la sustenabilitatea financiară și dezvoltarea infrastructurii sectorului de tineret.

Datele obținute vor fi evaluate și consolidate într-un raport de evaluare a capacităților de colectare de fonduri și dezvoltare a serviciilor de autofinanțare a sectorului de tineret. Resursele și publicațiile dezvoltate în cadrul proiectului vor avea un accent practic, fiind orientate spre oferirea unor soluții specifice și relevante în raport cu prioritățile statutare ale organizațiilor de tineret pe termen lung. Aceste materiale vor putea fi utilizate de către organizații pentru instruirea noilor angajați sau în cadrul altor proiecte similare;

PRO BONO este o asociație națională, profesionistă, neguvernamentală, apolitică, înființată la 11 aprilie 2017. Aceasta urmărește realizarea conceptului statului de drept în RM și promovarea în societate a profesiei de jurist, a științei juridice și culturii, lucrul cu mediul de tineret, implicarea în dezvoltare comunitară.

Proiectul „Dezvoltarea capacităților de mobilizare a resurselor și serviciilor de autofinanțare a organizațiilor de tineret” este implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous 3 workshop-uri la care trebuie să mergi neapărat weekend-ul acesta la IarmarEco 2019
Next Participă la Greva Mondială pentru Climă. #UNITEDFORCLIMATE
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *