Tehnologia în favoarea elevilor – 5 aplicații indispensabile fiecarui elev


Putem fi cu toții deja de acord cu faptul că telefoanele nu mai reprezintă un moft, ci o necesitate și o oportunitate pentru tânăra generație. Elevii folosesc telefoanele mai mult ca niciodată, dar nu este neapărat un lucru rău. Dacă ești elev și vrei să îți îmbunătățești performanțele, iată 5 aplicații indispensabile pentru tine:

CAMSCANNER

CamScanner, la fel cum sugerează și denumirea, este o aplicație foarte eficientă de scanare a fișelor, cărților, semnăturiloe, actelor; pe care le retușează și le salvează în memoria telefonului și a aplicației.

Search by image

În cazul în care deseori ai nevoie să cauți pe intrnet o anumită informație dar nu ai decât o imagine; îți sugerăm aplicația Search By Image. Este o aplicație care îți permite să introduce o imagine (indifferent de rezoluție sau mărime)  în bara de căutare google, foarte rapid și eficient.

FleshCards 

Este o aplicație care îți permite să îți faci cartonașe pentru memorizarea cuvontelor sortate pe materii și culori. Aplicația pune la dispoziție o serie de mici joculețe și metode care te ajută în a învăța cuvintele deja introduse; monitorizând progresul tău.

PHOTOMATH

Dacă ai dificultăți în a înțelege matematica poți încerca această aplicație, unde introduce manual sau pozezi o problem de matematică; și aceasta îți explică pas cu pas rezolvarea și toate metodele posibile de  a ajunge la răspunsul corect.

Canva

Această aplicație este utilă dacă întâmpini dificultăți în crearea broșurilor, prezentărrilor sau posterelor. Aplicația vine cu foarte multe modele și exemple în funcție de necesitățile tale.

Sperăm că ți-a fost util acest articol. Pentru alte articole asemănătoare nu uita să urmărești activitatea noastră și pe paginile de Facebook și Instagram.

Reporter Youth.md: Zara Laura

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Descoperă cheia succesului în ,,Gândește și vei fi bogat” de Napoleon Hill
Next Job pentru tineri // Ești pasionat/ă de IT? Alătură-te echipei de traineri RoboCode!
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *