Current Trends in Journalism and Media (eveniment desfășurat în limba engleză)


„Tendințele actuale în jurnalism și mass-media” este unul dintre cursurile de formare online din cadrul proiectului „Consolidarea creativă a comunității pentru generația următoare de jurnaliști și profesioniști din mass-media” finanțat de Ambasada SUA în Republica Moldova și implementat de Compania IP „Teleradio-Moldova “. Instruirea a inclus 4 ateliere de lucru despre transformarea digitală necesară în situația actuală, din cauza pandemiei globale. De asemenea, s-a pus accentul pe problemele diversității și incluziunii în mass-media și jurnalism. Participanții au aflat mai multe despre situația actuală în mass-media din SUA, apoi au reflectat la cum ar putea arăta diversitatea și incluziunea pentru contextul lor național și local și au explorat tendințele actuale în mass-media pentru copii.

America House Chișinău vă invită să vă alăturați pentru a afla despre Drepturile Omului în Moldova pe 2 iunie la ora 17:00. Dr. Darlington și doamna Natalia Beregoi vor vorbi despre scopul acestei instruiri, subiectele abordate în cadrul instruirii, feedback-ul și impresiile participanților (https://fb.me/e/eugrbBBA6 ).

Faceți cunoștință cu vorbitorii:

Dr. Kay-Anne Darlington – profesor asistent de comunicare la Universitatea din Rio Grande. Licențiată în mass-media și comunicare de la Institutul de media și comunicare din Caraibe (CARIMAC) la Universitatea din Indiile de Vest din Kingston, Jamaica; iar masteratul îl deține în studii internaționale și doctoratul în comunicare de la Universitatea Ohio. Are peste 15 ani de experiență în proiecte de educație terțiară, formare, comunicare și cercetare în Grenada, Jamaica, Kenya, Sf. Lucia, Sf. Vincent și Grenadine și Statele Unite.

Natalia Beregoi – Șef Serviciu de comunicare IP și relații internaționale Compania „Teleradio-Moldova”, absolventă  a programului american SUSI.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Studenții din Moldova pot beneficia de burse de studii în Polonia
Next Concurs de eseuri pentru tineri cu premii! Scrie un răspuns la întrebarea „De ce aș candida pentru Parlament?”
Centrul Cultural America House
About the author

Centrul Cultural America House

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

five × four =