Înregistrează-te şi vino la forumul ,,Studii în străinătate”!


studii în străinătate

Forumul este dedicat tuturor elevilor, tinerilor specialiști și studenților motivați să își creeze o strategie bună de dezvoltare a carierei personale. Veţi putea beneficia de călătorii şi studii în străinătate, diverse programe de învăţământ, cursuri de limbă străină și consultații individuale.

Reprezentanții școlilor, universităților, cursurilor de limbă străină și ai taberelor de vară de peste hotare vor fi prezenți în Chișinău, în special, pentru a oferi elevilor, studenților și părinților lor consultații individuale în privința la oportunitățile de a-şi face studiile în străinătate. Vă așteptăm la data de 2-3 noiembrie, ora  11:00-16:00, la Radisson Blu Leogrand Hotel, str. Mitropolit Varlaam 77, Chișinău.

Veniţi şi aflaţi mai multe despre:

  • cum să aplicaţi la şcoli, universităţi, la cursuri în ţările din Europa de Vest şi SUА şi să ai parte de studii în străinătate;
  • ce specialităţi sunt cele mai solicitate la moment şi care sunt perspectivele peste 5-10 ani;
  • ce programe sunt accesibile pentru cetăţenii Republicii Moldova şi care sunt avantajele învăţămîntului de peste hotare.


Pentru participarea la forum este necesară înregistrarea online sau la eveniment. Intrarea este gratuită.

Accesaţi link-ul de mai jos pentru a vă înregistra: http://dec.education/events/fair2019nov/ro?utm_source=facebook&utm_medium=kvadrat&utm_campaign=forum2019&utm_content=link&utm_term=romkvadratvypusknojwomen

Compania DEC Education este specializată în sfera învăţămîntului internaţional din anul 1999. Oferă consultaţii în privinţa alegerii programelor de studiu, pregătirea şi înaintarea documentelor, modelează strategia de dezvoltare a carierei personale a studentului: de la analiza obiectivelor iniţiale ale clientului pînă la momentul finisării studiilor. De asemenea, organizează călătorii în străinătate la diverse programe de studiu, la cursuri de limbi străine.

Contactele companiei DEC Education:

Adresa:

18 Sfatul Tarii Street, off. 34, Chisinau, MD-2012, Moldova

Tel./fax:

+373 22 238 505

+373 22 234 890 

Orar de lucru:

luni — vineri: 10:00–17:00

Email:

md@dec-edu.com

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Training dezvoltare personală: Vino la o discuție informală cu unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști români, Cătălin Radu Tănase
Next Eveniment pentru tineri la Străşeni - „Capturarea Flagului”!
Tomov Ana-Maria
About the author

Tomov Ana-Maria

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *