Află cum poți înlocui detergenții chimici cu cei biodegradabili, la un eveniment de educație ecologică

centrul național de mediu, detergenții biodegradabili, detergenți chimici

Foto simbol: blog.smartthings.com

Participă la acest eveniment de educație ecologică și află cum poți să înlocuiești detergenții chimici pe care-i folosești acasă cu cei biodegradabili, care au un impact minim asupra mediului.

Evenimentul va fi organizat pe 4 august, în Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt.

„În cadrul acestui eveniment vor participa experții în chimie care vor explica avantajele folosirii detergenților ecologici în procesul de epurare ale apelor uzate la stații de epurare ale apelor uzate, specialiști din domeniul sănătii care ne vor informa despre impactul detergenților asupra mediului”, spun organizatorii.

Tot aici se va organiza și un târg unde vor fi invitați producători locali de produse ecologice pentru spălare, curăţare şi frumuseţe, precum şi importatori şi distribuitori ai acestora.

Copii vor avea parte de ateliere creative cu tematica apei.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului ”Implicarea grupurilor ţintă în promovarea managementului integrat pe râuri mici din Republica Moldova” este implementat de Centrul Național de Mediu, în baza grantului oferit din Proiectul SDC-ADA ”Consolidarea cadrului instituţional în sectorul de apă şi sanitaţie în Republica Moldova (Faza 01)” susţinut financiar de Agenţia „Apele Moldovei”.

Previous Burse pentru 40 de tinere care vor să studieze în IT
Next JOB// Ai studii în economie sau finanțe? Angajează-te la Serviciul Fiscal de Stat
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *