Startup Grind Chișinău te invită la o discuție cu antreprenorul Tudor Darie


startup grind chișinău offline tudor darie

Startup Grind Chișinău te invită pe 24 iunie, ora 18:30, la un eveniment offline, pentru comunicare și interacțiune cu antreprenorul Tudor Darie. Fondator și CEO la Fagura. Tudor va povesti despre greșelile ce le-a făcut pe parcursul experienței sale de antreprenor, cât și activitatea lui la startup-ul fintech Fagura, evaluat la 2.3 milioane euro.

În prezent, activitatea de bază a lui Tudor Darie este Fagura, un startup care vrea să revoluționeze sistemul bancar prin crearea serviciilor financiare unde clienții vor obține credite simple și investiții inteligente.

Tudor Darie are 14 ani de experiență antreprenorială în calitate de cofondator și manager în câteva domenii de afaceri – fintech, online media, e-commerce și publicitate online. A fost implicat în crearea și dezvoltarea de echipe, a ocupat poziții de conducere și a negociat contracte de investiții. Timp de doi ani, Tudor a fost consilier al prim-ministrului Republicii Moldova în sectorul tehnologiei informaționale.

Agenda:

  • 18:30 – Networking
  • 19:00 – Discuția cu Tudor Darie
  • 20:00 – Q&A

Locația: Artcor, 31 August 1989 St 137, Chișinău 2004

Înregistrează-te aici. Locurile sunt limitate.

NOTĂ: Evenimentul va avea loc în limba română și se va desfășura cu respectarea tuturor normelor epidemiologice, locurile fiind limitate.

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în luna mai 2016 și este susținut de Dreamups, partener general Orange Moldova.

La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startup-uri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Descoperă tehnici și reguli pentru prezentare online în cadrul unui eveniment
Next Webinar gratuit: Cum să alegi audiența corectă pentru promovarea digitală
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 − nine =