Webinar organizat de SELDI pe subiectul capturii de stat în Balcanii de Vest


webinar seldi

Inițiativa Leadership pentru dezvoltare și integritate din Europa de Sud-Est (SELDI) are plăcerea de a vă invita la un webinar: „Captura de stat: reducerea decalajului dintre diagnostic și soluții practice în Balcanii de Vest”, care va avea loc pe 30 octombrie 2020, la ora 10:00 CET.

Evenimentul se va concentra asupra posibilelor metode eficiente de abordare a vulnerabilităților de captare a statului în Balcanii de Vest, ca o condiție esențială pentru extinderea cu succes. SELDI va prezenta principalele constatări și recomandări de politici care decurg din implementarea pilot a instrumentului inovator de diagnosticare a evaluării capturilor de stat (SCAD). SCAD oferă informații despre facilitatorii captării de stat și sectoarele economice cheie afectate, precum și recomandări cu privire la modul de abordare eficientă a captării de stat.

Vorbitor principal: Viola von Cramon-Taubadel (MEP, Greens/EFA membru al Comisiei pentru afaceri externe și raportor al Parlamentului European pentru Kosovo)

Alăturați-vă nouă discuției despre cum să protejăm investițiile UE în Balcanii de Vest, care sunt principalele soluții pentru procesul de extindere a UE și cum să contracarați sistemul judiciar și mass-media.

Pentru a te înscrie la acest webinar, accesează acest link.

Descoperă mai multe oportunități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Ai observat nereguli și abateri de la etica jurnalistică? Semnalează prin intermediul platformei T(V)E Privește!
Next Urmărește online Caravana Învățământului Dual ediția a III-a
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

5 + six =