Recrutăm voluntari! Proiectul Think About Future are nevoie de TINE!


🔍Proiectul Think About Future are nevoie de TINE! Suntem în căutare de tineri care au dorința de a cunoaște mai multe despre domeniul antreprenoriatului social!

❓Ești un tânăr activ și dornic de a te implica? Vrei să acumulezi noi experiențe? Crezi că poți face față provocărilor? Tinzi să ieși din zona de confort? 🤔Dorești să cunoști mai multe despre ce înseamnă antreprenoriat social și să împărtășești cunoștințele cu alții, deci ai acum șansa de a fi parte a acestui grandios proiect.

Noi îți propunem să ieși din zona de confort, să-ți dezvolți capacitățile de public speaking și să cunoști un domeniu care schimbă realitatea economică și socială a comunității. AITinerilor îți oferă aceste posibilități și multe altele!🤩

Mai multe despre proiect poți vedea aici: Proiect THINKABOUTFUTURE

Asociația Internațională a Tinerilor este o organizație non-guvernamentală ce are ca scop creare a unei comunități proactive în care tinerii își vor dezvolta capacitățile antreprenoriale, vor propune soluții pentru actualele probleme sociale, ecologice, de asemenea își vor face noi prieteni.🥰

❗️❗️❗️ Recrutarea are loc doar în următoarele localități: Chișinău, Rezina, Ștefan Vodă, Cimișlia, Telenesti, Hincesti, Florești, Drochia, Șoldănești, Orhei (inclusiv toate regiunile care includ aceste raioane), acestea fiind zonele de desfășurare a sesiunilor de informare despre antreprenoriat social.

➡️Completează formularul dacă te regăsești și ai dorință de a face parte din proiect :
———–DEADLINE: 22 decembrie 2021————–

***Din fiecare regiune vor fi aleși un număr de 4 reprezentanți, prima etapă va fi completarea formularului urmată de interviu. Chiar dacă nu ai experiențe în alte proiecte de voluntariat aceasta nu va fi un impediment pentru ca să fii ales.

Pentru mai multe informații puteți să accesați pagina de facebook (AITinerilor) sau instragram a asociației (AITinerilor).

Vă așteptăm cu mare drag la noi în echipă!!!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Învață gratuit cum să faci un plan de marketing și să setezi campanii cu impact în doar 4 ore pe „Dreamclass”
Next Echipa ESN Chișinău lansează a 2-a ediție a proiectului „Student Acasă”
Asociatia Internationala a Tinerilor
About the author

Asociatia Internationala a Tinerilor

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

sixteen − eleven =