Recomadări: Trei motive care te vor face să iei o pauză de la Instagram


Renunță la Instagram, încearcă ceva nou și fă-ți viața mai frumoasă! Iată cateva detalii care îți vor schimba atitudinea față de Instagram și de ce ar fi bine să iei o pauză de la social media.

Productivitate

Mereu suntem în căutarea timpului liber, încercăm să ne organizăm agenda în așa fel încât să fim cât mai productivi. Dar te-ai gândit vreodată cât timp îți ia ca să navighez pe net și anume să dai like la fotografii sau să încarci un story? Ți se pare că a durat vreo 10 minute, de fapt au fost două ore. Două ore în care puteai să îți îmbunătățești abilitățile într-o limbă străină sau să citești ceva. Printre multitudinile de hobby-uri și activități potrivite pentru tineri, suntem siguri să vei găsi ceva interactiv, interesant și distractiv! Distrează-te și fără Instagram!

 Starea psihică

Ești trist că nimeni nu îți mai apreciază fotografiile noi sau că nu ai mulți urmăritori?   

Dorința de a fi la fel ca alte personalități urmărite intens, dorința de a avea cât mai multe like-uri, poate duce la o depresie sau acea stare de singurătate în care aștepți un mesaj de la cineva. Optează să fii fericit alături de familia ta, seara, gătind cina pentru cei dragi sau alături de prietenii tăi.

Best WordPress Instagram Feed Plugin by 10Web

Schimbarea viziunilor de pe Instagram

Ceea ce vezi te face să-ți schimbi părerea și viziunea asupra lucrurilor. Fiind vorba de Instagram, viața oamenilor de acolo este lipsită de neînțelegere și tristețe. Te-ai întrebat vreodată oare așa să fie, totul roz?

Totul se ascunde după filtrele perfecte de pe Instagram. Perfecțiunea nu a fost atinsă de nimeni și cine știe dacă există, dar fiecare utilizator încearcă să își expună viața frumoasă pe Instagram; văzând asta faci și tu la fel. Încarci câte trei fotografii pe zi, câte 10 story-uri pe oră doar ca să vadă urmăritorii tăi că ești bine dispus.

Te-ai întrebat oare de ce faci asta, doar ca să pari ceea ce nu ești? Încearcă măcar pentru o zi, să fii sincer cu tineri însuți și să nu postezi fiecare 5 minute. Bucură-te și plângi departe de site-urile de socializare. Lumea este diferită, începe să o redescoperi din nou! Fii în siguranță fără Instagram.

Ai grijă de tine și încearcă să iei o pauză de o săptămână sau măcar câteva zile și vezi diferența. 

Cu toate acestea, dacă vrei să ai parte de o experiență educativă, vizitează pagina noastră de Instagram; unde vei găsi mai mult ca sigur o doză pozitivă de informații pentru tineri în fiecare zi!

Reporter Youth.md: Carolina Vieru

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous EcoVisio te invită să privești un film documentar despre schimbările de mediu și să participi la o discuție online
Next Află 7 lucruri interesante de ziua internațională a ciocolatei cu lapte
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

9 + 2 =