Ai o afacere cu o istorie de succes? Fii speaker la CEED GROW


ceed grow program pentru tineri antreprenori

Te consideri un om de succes și vrei să împărtășești din experiența ta cu alți antreprenori? Atunci CEED GROW este pentru tine!

CEED Grow este o serie de ateliere tematice din cadrul programului național „Sipoteni – Capitala Tineretului 2020 – 2021”, susținut de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Asociația Obștească „Centrul de Consultanță în Afaceri” care implementează proiectul „Academia Managerială pentru Tineri”.

Seria de instruiri este concepută pentru a introduce concepte de bază pentru dezvoltarea afacerilor și pentru a ajuta un antreprenor să afle ceea ce nu cunoaște sau cu ce nu este atît de bine familiarizat. CEED GROW este destinat tinerilor antreprenori (sub 45 de ani) care au intenția de a-și dezvolta compania/afacerea cu ajutorul unor idei inovative și sfaturi practice de la trainerii și mentorii CEED care deja sunt titani ai business-ului.

În acest context dorim să vă invităm în calitate de speaker la unul din ateliere în care vă regăsiți pentru a vă prezenta istoria de success și sfaturile practice pentru antreprenorii care sunt la început de drum sau au întîlnit probleme în cursul de dezvoltare a afacerilor sale. Ateliere vor fi ONLINE cu o durată de 3 ore.

Cele 5 Workshopuri se vor baza pe următoarele teme:

  • Workshop 1 : Managementul resurselor umane & Stress Management
  • Workshop 2: Social Media Marketing
  • Workshop 3: Vânzări și negocieri
  • Workshop 4: Leadership antreprenorial
  • Workshop 5 : Managementul financiar al afacerii

Pentru a putea face parte din echipa de Speakeri vă rugăm să completați formularul. Ulterior veți fi contactat pentru a vă oferi mai multe detalii despre program.

Descoperă mai multe oportunități și activități pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous MECC a lansat Programul Anual de Granturi pentru organizațiile de tineret, 2021
Next Vrei să îți îmbunătățești relațiile cu oamenii din jur? Participă la un webinar gratuit despre inteligența interpersonală
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *