Sesiuni de informare cu privire la bursele postdoctorale Marie Sklodowska-Curie, găzduite de CIVIS


La 23 mai 2022, universitățile membre CIVIS vor găzdui o sesiune de informare menită să prezinte comunității CIVIS oportunitățile oferite în cadrul programului de burse postdoctorale Marie Sklodowska-Curie.

Astfel, programul de burse postdoctorale MSCA acordă granturi individuale, transnaționale cercetătorilor cu rezultate excepționale care își doresc să acumuleze noi competențe prin intermediul unui sistem avansat de training și al unor mobilități internaționale, interdisciplinare și intersectoriale.

În cadrul acestui program de burse postdoctorale pot aplica cercetătorii care dețin un titlu doctoral obținut cu cel mult 8 ani în urmă, indiferent de vârstă sau naționalitate. Bursa urmează a fi găzduită de o universitate membră CIVIS, la alegerea cercetătorului. Persoanele interesate vor primi sprijin extensiv de-a lungul întregului proces de pregătire și înscriere a propunerilor și vor avea acces la materialele suport și la un atelier online.

Bursele postdoctorale MSCA reprezintă o oportunitate uriașă pentru membrii comunității academice CIVIS care își doresc să includă cercetători cu rezultate excelente în proiectele lor. Bursele acoperă atât salariul cercetătorului, cât și costurile de cercetare și de management ale instituției-gazdă.

Pentru a participa la această sesiune de informare, persoanele interesate sunt rugate să completeze următorul formular online până la 18 mai 2022.

Programul integral al sesiunii de informare este disponibil aici.

Descoperă mai multe articole pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Facultatea de Psihologie și Științele Educației a UB își deschide porțile viitorilor studenți
Next Conferința științifică // Integrarea Europeană prin redresarea educației, cercetării, inovației în țările parteneriatului estic
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

13 + 14 =