Înscrie-te la jocurile intelectuale în domeniul electoral Ce? Unde? Când?


Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral anunță înscrierea la ediția a VIII-a a jocurilor intelectuale cu tematică electorală  Ce? Unde? Când?, în perioada 28 martie – 28 aprilie 2023.

Se pot înscrie la joc echipe formate din tineri și tinere cu vârsta cuprinsă între 17 și 21 de ani din orice regiune a țării. Înregistrarea se efectuează accesând următorul link: https://rb.gy/hmhykp.

Jocul se va desfășura la Chișinău, cu prezență fizică în data de 6 mai 2023. Locul desfășurării și detalii organizatorice vor fi comunicate echipelor înscrise.

Conceptul jocului „Ce? Unde? Când?” presupune că echipele participante vor trebui să răspundă la o serie de întrebări de logică și erudiție cu tematică electorală. Vedeți aici (https://www.youtube.com/watch?v=xRu54M_cUc8) și aici (https://www.youtube.com/watch?v=GXglXngSESc&t=3s) cum s-au desfășurat edițiile anterioare.

Nu ezita să ne urmărești și paginile noastre de FacebookInstagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Youth.md

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Vino la Târgul de Cariere Chișinău și găsește jobul pe care îl dorești
Next JOB // specialist/specialistă în comunicare în cadrul Centrului de Instruire Continuă în Domeniul Electoral
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

four + 6 =