Sesiune de informare pentru antreprenorii rurali despre Fondul Pilot LEADER


sesiune de informare fondul pilot leader

Antreprenorii rurali din Republica Moldova sunt invitați să participe la o sesiune de informare cu privire la Fondul Inițiativelor Pilot LEADER — UE 2020.

O sesiune de informare pentru antreprenorii rurali, va avea loc vineri, 22 mai, la ora 11:00. Această sesiune va servi drept platformă de comunicare dintre echipa Fondului și persoanelor interesate în diversificarea activităților economice și consolidarea mediului antreprenorial în zonele rurale, îmbunătățind nivelul de trai al populației locale.

Pentru a vă înregistra la sesiune, vă rugăm să o faceți până 21 mai 2020 la adresa de email anatolie.pirlii@solidarityfund.md cu tema mesajului „Sesiunea de informare” și în corpul mesajului lăsați datele voastre de contact.

Dacă aveți întrebări cu privire la apelul de propuneri, vă rugăm să le transmiteți în scris la următoarea adresă de e-mail – SPF@solidarityfund.md sau să luați legătura cu Anatolie Pîrlii, coordonatorul proiectului – anatolie.pirlii@solidarityfund.md; +373 69 311 592.

Mai multe detalii despre apelul de propuneri în cadrul Fondului Inițiativelor Pilot LEADER — UE 2020 găsiți aici.

Apelul de propuneri este implementat în cadrul proiectului „Abordarea LEADER pentru prosperitate rurală în Moldova”, finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat de Polish aid, implementat de Solidarity Fund PL în Moldova și Rețeaua Națională LEADER din Republica Moldova.

Descoperă mai multe oportunități pentru tineri, alături de echipa youth.md!

Previous Job // DVV International angajează formator-traducător (rusă - română)
Next Oportunitate pentru lucrătorii de tineret alături 40 de participanți din alte țări
Cebanu Marina
About the author

Cebanu Marina

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *