Eveniment de weekend // Târg de ghidare în carieră pentru elevi „Școala Orașului Verde”


Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău sub egida Primăriei municipiului Chișinău vă invită să participați la primul Târg de ghidare în carieră „Școala Orașului Verde”, care se va desfășura în perioada 14-15 mai 2022, (două zile de weekend), în intervalul 10.00-18.00, parcul ,„Alunelul”, sectorul Buiucani, municipiul Chișinău.

În cadrul acestui eveniment, cadrele didactice, elevii instituțiilor de învățământ însoțiți de profesori și părinți, alți tineri interesați vor avea ocazia să participe la o serie de activității interactive de dezvoltare a competențelor verzi și instruirea necesară pentru ghidarea în alegerea viitoarei profesii.

Pe durata activităților, vor fi organizate și training-uri destinate elevilor privind ghidarea în carieră și părinților/pedagogilor în acordarea de suport elevilor pentru stabilirea parcursului profesional.

Pentru participarea la târgul de ghidare în carieră este necesară înregistrarea prealabilă prin completarea chestionarelor de mai jos:

AGENDA EVENIMENTULUI:

Descoperă mai multe articole pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md!

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Sesiunea de prezentare a planului de activitate al RNCLTM pentru perioada mai-decembrie 2022
Next Salon muzical și lansare de carte „Privighetoarea din vis”, de Elena Răileanu
Popov Alexandra-Luiza
About the author

Popov Alexandra-Luiza

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

4 × one =