(foto) Băieții de la 7klase au intrat în cușca scenei teatrului Geneza Art


7klase

Și-au luat zborul în lumea muzicală în această toamnă printr-un concert de excepție, iar acum, au cucerit și universul teatral, fiind prima trupă de tineri, care s-a aventurat să cânte într-o piesă montată la Teatrul Studio Geneza Art! Băieții din Trupa 7 Klase, mai nou, tineri actori, continuă să uimească prin talent, sinceritate și mult entuziasm. Despre emoțiile încercate pe marea scenă, trăirile din spatele culiselor, dar și cum se simte muzica de după gratii, i-am întrebat pe tinerii viitorul cărora se propune a fi mai mult decât promițător!

De curând ați debutat și în teatru, cu piesa ,,Colecționarul,, montată la Geneza Art. Cum s-a născut această colaborare?

– S-a născut firesc, lucrurile însă au evoluat foarte rapid. Regizorul acestui teatru, Daniela Burlaca ne-a văzut în cadrul unui eveniment cu o prestație live și, probabil, a rămas impresionată, astfel încât i-a făcut o ofertă producătorului nostru muzical. Când am fost anunțați, aveam emoții mari, dar dacă să fim sinceri, era vorba chiar de frică, ne temeam că miza era mare cu spectatori elevați. Mai glumeam, mai schimbam accentele, însă totul părea prea serios și matur încât ne-am încărcat cu cele mai mari emoții de până acum. Găsisem însă scaparea, – în armonia tangoului Soledad, pe care l-am interpretat la finalul actului I, pentru o durată de 17 minute. În acest timp s-a jucat o scenă deosebit de pasională, noi fiind elementul distins.

7klase
Scena a fost primitoare sau rece, cum au fost actorii Nicu Țurcanu, Daniela Burlaca și Andrei Porubin?

– Actorii au fost foarte primitori, toleranți, am luat de la ei exemplul unui colectiv plin de sinceritate, sârguincios, unit, am remarcat și o chipă receptivă. Cu toate că, subiectele abordate în spectacol și profilul rolurilor jucate ni se păreau inimaginabil că au fost interprete de aceștia.

7klase

Ați cântat după gratii, de ce?
– Scenografia îi aparține Danielei Burlaca, vă dați seama că într-un astfel de triller asociat cu dramă trebuia să fim niște actori ascultători. ,, O să cântați în cușca unde și-a filmat ultimul clip Carlas Dreams,, ne-a zis, la un moment dat, Daniela și, ne-am liniștit atunci, definitiv. Totul a
mers ca la carte. Spectatorii au urmărit, două ore, cu sufletul pe strună întinsă. Noi, însă nu am forțat nota, au făcut-o protagoniștii spectacolul, acesta fiind unul de succes.

7klase
Veți mai repeta experiența?

– Acum nu știm, deși ne-am mai dori o repetare a sesiunii date. Emoțiile au fost frumoase, am adunat experiență, atât de necesară pentru noi la început de carieră artistică. Deși am jucat doar 5 spectacole, putem spune, cu siguranță, că ne-am îmbolnăvit de teatru, mai cu seamă de
teatrul modern, de teatrul pentru tineri.

Sper că v-au intrigat băieții de la 7 Klase, iată de ce, noi, echipa youth.md, vă invităm să pășiți pragul Teatrului Studio Geneza Art și să vă convingeți de talentul lor, admirându-i în piesa ,,Colecționarul,,! Le urăm băieților mult succes și curaj în parcursul lor artistic, iar noi vom fi cu ochii pe viitoarele lor performanțe! Fiți tineri și ascultați muzică bună, de 7 Klase!

 

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Viziunea Tinerilor pentru Strategia Națională de Dezvoltare „Moldova 2030”: rezultatele primului sondaj U-Report
Next Încheie anul cu spectacolul ”Mevv Acoustic aniversare #2 Ani”
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =