Participă la un nou eveniment marca Grow Me Up – ,,Career Mind Map”


Un nou concept, marca Grow Me Up, ,,Career Mind Map” oferă șansa tuturor adolescentelor de a-și analiza conceptele pentru viitor în contextul alegerii unei profesii de succes. 

DESPRE GROW ME UP

Grow Me Up este un proiect care tinde să contribuie la soluționarea a cîtorva probleme semnificative pe care le au tinerele din RM. Ținînd cont de aceste probleme. Acesta și-a propus ca scop dezvoltarea pe plan personal și profesional a tinerelor, dar și acordarea unui impuls motivațional fiecăreia din ele.

Grupul țintă a proiectului sunt domnișoarele cu vîrsta cuprinsă între 15 și 18 ani. Participantele proiectului vor beneficia de un curs inovativ și complex, ce include training-uri, workshop-uri, teambuilding-uri, dezbateri, sesiuni informative, întîlniri neformale, offline-uri și multe alte activități interesente.

Grow Me Up oferă 3 cursuri cu tematici diferite: sănătate, feminitate și dezvoltare profesională. Aplicantele își aleg singure cursul în dependență de preferințele și preocupările sale.

În cadrul evenimentului “Career Mind Map”

  • veți primi sfaturi din surse sigure despre orientarea în carieră
  • aducerea la cunoștință despre importanța acestei decizii 
  • formularea propriilor concluzii,

📌Speakerul – Anna Comendant, este psihologul care va fi alături atât fizic, cât și spiritual pe întreaga durată a “Career Mind Map”.

📌Evenimentul va avea loc sâmbătă, 1 februarie 2020, în incinta Liceului Teoretic “Spiru Haret”, cabinetul nr. 003 la ora 13:00.

📌Tot ceea ce trebuie să faci pentru a participa este să completezi acest formular.

Acest articol a fost adăugat în cadrul campaniei #casăștii, ce se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Previous Concurs național pentru elevi și studenți „Tânărul cercetător”
Next Îmbunătățeș-ți abilitățile de formator cu Veo Coach Academy
Daniela Panico
About the author

Daniela Panico

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *