Top 5 aplicații mobile pe care ar trebui să le folosească fiecare antreprenor


aplicații mobile utile

Tehnologia avansată, inclusiv o serie de aplicaţii mobile, au schimbat obiceiurile de muncă ale angajaților, gestionarea obiectivelor lor zilnice și modul în care își îndeplinesc sarcinile.

Cu toate acestea, acest progres a adus, de asemenea, sarcini de muncă crescute care necesită multitasking, ceea ce, în cele din urmă, poate reduce eficacitatea. În continuare, vă vom prezenta top 5 aplicaţii mobile pe care le folosesc antreprenorii pentru a comunica, urmări, genera facturi și automatiza sarcini.

Pocket

Pocket este o aplicaţie excelentă pentru computer pentru a organiza și salva conținut pentru cititorii de pe internet. Cunoscută anterior sub numele Read it Later, această aplicaţie este utilă atunci când aveți o zi plină. Puteți salva bloguri, videoclipuri, infografii și alt conținut pentru mai târziu. Tot ce trebuie să faceți este să trageți favoritele în bara de marcaje.

Mint

A fi antreprenor este o provocare. Cu prea multe lucruri pe farfurie, este ușor să uiți datele importante de plată sau să pierzi înregistrările financiare.

Cu toate acestea, aplicația Mint este un program de urmărire și planificare a bugetului care vă ajută să vă gestionați finanțarea fără efort. Puteți să creați bugete, să adăugați și să vizualizați facturi și să urmăriți resturile în afară de a primi alerte privind viitoarele facturi. 

Trello

Cu tendințele culturii la distanță în lumea start-up-urilor, Trello este un instrument magnific de gestionare a proiectelor care simplifică schimbul de informații și idei.

Această aplicaţie vă oferă flexibilitatea de a gestiona urmărirea de la un capăt la altul a proiectului, permițându-vă să clasificați, să creați și să acordați prioritate sarcinilor. Tablele, listele și cardurile de pe tabloul de bord fac informațiile ușor accesibile și lizibile.

RescueTime

Acest instrument analitic vă oferă o înțelegere vizuală a obiceiurilor zilnice și vă ajută să vă concentrați asupra creșterii productivității. Se execută în siguranță pe fundalul dispozitivelor dvs. și urmărește activitățile de pe site-uri și aplicații.

La sfârșitul zilei, primiți un raport detaliat de activitate care vă ajută să vă dați seama de distragerea atenției și să aduceți echilibrul dintre viața profesională și cea privată.

Slack

Cu peste 4 milioane de utilizatori activi în fiecare zi, Slack este una dintre cele mai populare platforme de comunicare și mesagerie instantanee pentru luarea rapidă a deciziilor.

Aplicația desktop și mobilă vă permite să creați canale private sau publice pentru a partaja informații și documente importante. În plus, puteți integra mai mult de 1.500 de aplicații pentru a vă asigura că petreceți mai puțin timp comutând între aplicații.

Puteți organiza și căuta canale pe baza subiectelor, echipelor, proiectelor, evenimentelor, întâlnirilor și a oricărui lucru care funcționează pentru dvs.

Nu ezita să ne urmăresti și pe paginile noastre de Facebook, Instagram și Telegram pentru a fi la curent cu toate oportunitățile pentru tine!

Reporter Youth.md: Cereș Dragoș

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Evenimente pentru tineri // MentorMe te invită să urmărești LIVE o discuție despre dicție, încredere și atitudine
Next Casa Regală a României oferă burse pentru tinerii activi, cu succese remarcabile din RM
Mădălina Braghiş
About the author

Mădălina Braghiş

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

14 − 13 =