Vino la Festivalul Filmului Japonez și cunoaște cultura Țării Soarelui Răsare


Japonia

Cine organizează? Centrul Cultural Odeon

Ce? Festivalul Filmului Japonez

Când? 6 Octombrie – 7 Octombrie 2017

Unde? Centrul Cultural Odeon ( Str.Mihai Eminescu 55 )

Descriere:

Ambasada Japoniei prezintă Săptamâna Culturii Japoneze. În aceste 2 zile, tinerii pasionați de cultura Japoniei sunt invitați la Festivalul Filmului Japonez pentru vizionarea a 4 filme diferite în japoneză cu subtitrare în limba rusă.

Programul festivalului:

06.10.17 , ora 18:15
Filmul “Thermae Romae”
Filmul spune povestea lui Lucius Modestus, un arhitect vechi al Romei Antice, care caută întotdeauna soluții noi pentru a îmbunătăți băile termale ale orașului. Când, datorită unui paradox de spațiu și timp imprevizibil, se află în Japonia contemporană, el poate captura secretele tehnologiei moderne și devine o celebritate odată ce se întoarce acasă.

07.10.17, ora 11:00
Filmul “Povestea gătitului în stilul Samurai” 
Filmul relatează povestea unei bucătărese talentate, dar încăpățânate, fapt care a dus la divorțul de soțul ei după un an. Cu toate acestea, ea este rugată de clanul Kaga (samurai de bucătărie) să se căsătorească cu fiul și moștenitorul acestui clan. De atunci, ea întreprinde acțiuni pentru a remedia lipsa abilităților culturale ale viitorului său soț .

07.10.17, ora 13:15
Filmul “Mameshiba” 
Acest film descrie călătoria unui bărbat de vârstă medie cu un căteluș de 2 luni, în căutarea mamei sale, care a fugit de acasă. Într-o zi, Jiro, un bărbat șomer, în vârstă de 35 de ani, care nu a părăsit niciodată orașul său, se împiedică de Ichiro, un cătel de rasa Mameshiba, ce purta o eșarfă roșie în jurul gâtului. Ichiro se dovedește a fi cățelul mamei fugare a lui Jiro, pe care ea l-a trimis familiei, pentru ca ei să o găsească.

07.10.17, ora 15:15
Filmul “Să nu mă supravegheze nimeni” 
O dramă profundă, care descrie temeliile unei societăți moderne, reflectă suferința familiei unui infractor minor și conflictele unui detectiv angajat să o protejeze. Funamura este ținta atenției mass-media, după ce primul lor fiu comite acte criminale.

Intrarea este liberă pentru toți doritorii.

Sursa:  pagina de Facebook a evenimentului

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Bucură-te de o cafea aromată și o atmosferă relaxantă la Tucano Coffee
Next Participă la cursurile de speed stacks și dezvoltă-ți aptitudinile de îndemânare
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen + eighteen =