ClimateLaunchpad este în căutarea celor mai noi idei de afaceri pentru combaterea schimbărilor climatice

ClimateLaunchpad Moldova, GreenTech Rangers, EcoVisio, MEGA, Generator Hub

Dacă ai o idee de afaceri în domeniul tehnologiilor ecologice cu potențial de comercializare la scală regională și chiar globală, știi bine engleza și vrei să ai parte de suport pentru ați dezvolta ideea într-un start-up din partea unor traineri cu experiență vastă în antreprenoriat, atunci această competiție este cu siguranță pentru tine.

La ClimateLaunchpad vei avea parte de 2 zile de Business-Tabără (13-14 Iulie) și 6 sesiuni intensive de Coaching și Mentoring (Iulie-Septembrie) dedicate pregătirii tale pentru Finala Națională (Septembrie), livrate de traineri și mentori locali și internaționali.

Fii în TOP 2 echipe cu cele mai promițătoare idei selectate în urma Finalei Naționale, și următoarea stație pentru tine va fi Finala Globală, care se va desfășura în Amsterdam (Noiembrie), unde vei concura cu echipe din circa 50 de țări din întreaga lume. La această etapă o să ai marea oportunitate să interacționezi cu antreprenori și investitorii de frunte în domeniul tehnologiilor ecologice la nivel mondial.

Fii în TOP 10 echipe a Finalei Globale și vei obține acces automat la acceleratorul de afaceri Climate-KIC, o școală de business pe o durată de 18 luni cu scopul de a transforma ideile în produse sau servicii ecologice cu potențial de comercializare la scală globală prin intermediul Climate KIC. Iar dacă te vei numără printre cei 3 câștigători ai Finalei Globale atunci vei primi și premii bănești: locul 1- 10,000 euro, locul 2- 5,000 euro și locul 3 – 2,500 euro.

Participarea la Climate Launchpad este gratuită, iar înscrierea simplă. Termenul-limită pentru înscrieri este 29 Iunie 2019.

Climate Launchpad este un program al Climate-KIC creat de către Institutul European de Inovare şi Tehnologie (EIT). În acest an ClimateLaunchpad Moldova este organizat în cadrul programului de pre-accelerare GreenTech Rangers de către EcoVisio, în parteneriat cu MEGA și Generator Hub.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Participă la o sesiune informativă și află „Ultimele tendințe în marketingul digital”
Next Descoperă cele mai semnificative picturi de șevalet a ultimelor decenii din Moldova
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

two × two =