Au fost anunțați câștigătorii celei de a doua ediție Startup Weekend Women Chișinău

generator hub, Startup Weekend Women, competitie, antreprenoriat

Startup Weekend Women Chișinău a adunat în acest weekend 30 de tinere care au lucrat cu zor la dezvoltarea unei idei de startup timp de 54 de ore.

În cadrul ediției din acest an, au fost prezentate 18 idei de startup, dintre care 6 au intrat în competiția care s-a desfășurat în perioada 24-26 mai și a culminat duminică seara, când echipele și-au prezentat prototipul produselor în fața juriului.

Cele mai interesante idei de startup-uri au fost premiate cu burse pentru participarea la UpFactory, vouchere din partea Visitor Analytics și abonamente la Generator Hub. Ideile câștigătoare au fost selectate conform criteriilor competiției: model de afaceri, validarea clientului, execuție și design.

Câștigătorii Startup Weekend Women Chișinău 2019 sunt:

Locul III –  “Get Your Cheese”.

Get your cheese este un proiect care te poate ajuta să îți creezi interactiv o nouă carieră. Produsul este dedicate profesionaliștilor care au decis să facă o schimbare nu doar a job-ului, dar au decis să schimbe domeniul de activitate. Platforma îi va ajuta să afle dacă un anumit loc de muncă este potrivit pentru ei, dacă merită să aloce timpul lor și dacă sunt gata să se dedici complet.

Locul II –  “Art Café”.

Art Café este un program destinat să ofere suport potențialului creative din regiune. Dacă ești o persoană creativă și ești în căutarea de a comunica cu aceiași oameni creativi, ca tine, atunci trebuie să vii aici. Ce zici de o cafenea cu produse de patiserie delicioase pe care le puteți împărți la aceeași masă cu un designer, artist sau scriitor?

Locul I – “Organic life BOX”.

Organic Life BOX este un proiect care creează și vinde cutii cu produse ecologice agricole locale. Încă nu ai auzit de eco-box? Aceasta este livrarea la domiciliu, dar nu una simplă, ci livrarea de bunuri ecologice în cutii speciale. Acum, toată lumea poate mânca și avea grijă de pielea lor fără prea mult efort, pentru că toate produsele sunt complet naturale și toate mulțumită Organic Life BOX.

Câteva fapte aleatorii despre #SWWChisinau:

  • acesta a fost un eveniment multilingv: engleza, romana și rusa au fost utilizate de toți participanții noștri,
  • cel mai în vârstă participant are 52 de ani (ea este, de asemenea, și una dintre câștigătorii noștri și intenționează să se concedieze pentru a continua dezvoltarea startup-ului) și – cel mai tânăr, doar 22.
  • am avut 17 participanți din Transnistria care ni s-au alăturat, în încercarea de a crea mai multe oportunități acolo și de a le oferi acces la resurse.

Startup Weekend Women este o serie de evenimente, marca Techstars, axate pe susținerea femeilor de a intra în contact cu lumea tehnologică și antreprenorială într-un mediu sigur.

Evenimentul a fost organizat de Generator Hub cu suportul Fundaţiei Est-Europene, din resursele acordate de Suedia, și partenerii Orange SystemsUN Women MoldovaDreamupsVisitor Analytics și Business Center Kentford.

Previous CIDDC recrutează persoane să se înscrie la un curs de formare în domeniul participării copilului
Next Vino la showul final și cunoaște-i pe cei 30 de tineri designeri, participanți Z Generation Young Designers Competition 2019
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *