Dacă ești o persoană activă, ești invitată să faci parte din echipa de voluntari Concordia


Implică-te în campania socială ”Vreau și eu să învăț” în calitate de voluntar, în perioada 24-27 august 2017 și susține inițiativele  A.O. ”CONCORDIA. Proiecte Sociale”!

Cine organizează ?  A.O. ”CONCORDIA. Proiecte Sociale”

Ce ? Recrutarea voluntarilor pentru desfășurarea campaniei ”Vreau și eu să învăț”

Când ? ​24-27 august 2017

Unde ? METRO 1 (str. Chișinău 5 , Stăuceni) și METRO 2 (Bd. Dacia 61)

O scurtă descriere:

Vacanța de vară e pe sfârșite, iar începutul unui nou an școlar vine, ca de fiecare dată, cu o provocare pentru familiile aflate în impas, care nu-și pot permite să le procure copiilor rechizitele necesare. În acest sens, A.O. ”CONCORDIA. Proiecte Sociale” a inițiat în susținerea a cca. 2600 de copii defavorizați de pe teritoriul Republicii Moldova o campanie socială de colectare a rechizitelor școlare, însă pentru a o implementa are nevoie și de ajutorul tău!

Dacă ești o persoană activă și ai abilități de comunicare excelente, atunci ești invitat să faci parte din echipa de voluntari Concordia în perioada 24-27 august 2017  ! Organizatorii îți garantează o experiență unică și posibilitatea de a interacționa cu beneficiarii!  Tot de ce e nevoie este să trimiți CV-ul tău sau o scrisoare de intenție la adresa de e-mail: diana.manoli@concordia.md sau să suni la numărul de telefon: 069394041 și să nu eziți să faci un bine!

Asociația Obștească „CONCORDIA. Proiecte sociale” este o organizație necomercială, neguvernamentală, apolitică, scopul principal al căreia este contribuirea la integrarea armonioasă în societate a persoanelor defavorizate, în special a copiilor, prin promovarea drepturilor și oferirea asistenței sociale calitative acestor persoane. Detalii despre activitățile organizației www.concordia.md.

 

Sursă: http://www.civic.md/voluntariat/38526-a-o-concordia-proiecte-sociale-recruteaza-voluntari-pentru-campania-de-colectare-a-rechizitelor-scolare.html

Previous Capătă aptitudini de negociator printr-un workshop oferit de CEED Moldova !
Next Rezolvă-ți problemele complexe într-un mod creativ !
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *