Reînnoiește-ți garderoba participând la un târg de haine


Cunoaște cele mai populare fashion blogger-ițe din Republica Moldova și reînnoiește-ți garderoba, participând la un târg de haine pe 13 august 2017, la Tucano Coffee Brasil! 

Cine ? The Fourteen Carats, Marinela Bezer, Innate Femininity, BeautyJulianna, Carpe Diem by Maggy Platon, Mondanites, Vlada Cotorobai blog, Cristina Evtodii-Marcu

Ce ? Târg de Haine | Shop Our Closet

Când ? ​13 august 2017, ora 13:00

Unde ? Tucano Coffee Brasil, Strada Alexandru cel Bun 91A, Chișinău

O scurtă descriere:

Dacă ești pasionată de modă și urmărești cu atenție activitatea fashion bloggerilor de la noi, atunci Târgul de Haine “Shop Our Closet”, organizat pe 13 august 2017,  constituie ocazia perfectă de a adaugă câteva ținute noi în garderoba ta!

Mihaela Berezantev, Cristina Evtodii – Marcu, Cristina Tabun, Hellen Monroe, Irina Bînzaru, Julianna Onofriescu, Maggy Platon, Marinela Bezer, Michelle Tronciu și  Vlada Cotorobai te vor aștepta la Tucano Coffee Brasil cu haine pe care le-au purtat o singură dată și care speră că-ți vor plăcea și ție! La târg vei putea procura articole vestimentare la un preț accesibil, vei face cunoștință cu alte fashioniste din Moldova și te vei simți bine! Fii atent(ă) și urmărește pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/578084082580427/?active_tab=about, pentru a putea participa și la o tombolă unde vei putea câștiga un voucher de 100, 200 sau 400 lei, valabil în cafenelele Tucano!

Intrarea este gratuită!

Detalii: https://www.facebook.com/events/578084082580427/?active_tab=about

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Узнай о самых эффективных инструментах продвижения в социальных сетях
Next Vioser te invită la Coaching Fiscal, unde vei învăța să iei deciziile corecte !
Youth.md
About the author

Youth.md

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × three =