NextGENERATION 2024: Cea de-a 7-a Ediții a Competiției Young Designers


ZIPHOUSE Fashion Hub aduce prospetime și inovație în lumea modei prin NextGENERATION

Pe 27 ianuarie, Fashion Hub-ul ZIPHOUSE marchează începutul celei de-a 7-a ediții a competiției NextGENERATION Young Designers Competition, dedicată tinerelor talente din domeniul modei.

O schimbare creativă:

Evenimentul cunoscut anterior sub numele de ZGeneration prinde viață nouă sub numele de NextGENERATION, evidențiind angajamentul față de noua generație și inovațiile pe care aceștia le aduc în industriile creative. NextGENERATION devine astfel o platformă dedicată energiei și creativității tinerei generații în lumea modei.

Despre competiție:

NextGENERATION este un concurs anual lansat în 2018, oferind studenților, tinerilor designeri și absolvenților din domeniile creative o oportunitate unică de a crea colecții vestimentare cu sprijinul mentorilor proiectului. Competiția este divizată în două categorii: ART și Ready-to-wear

Care sunt etapele competiției?

Între ianuarie și iunie 2024, participanții vor parcurge 3 etape ale competiției, beneficiind de instruire și consultanță profesională din partea experților naționali și internaționali din industria modei. Primele mentorate vor începe în perioada 4-5 februarie, oferind designerilor posibilitatea de a explora noi direcții artistice.

Ce oportunități vei avea?

Participanții cu cele mai bune performanțe vor avea oportunitatea de a participa la Moldovan Brands Runway și de a obține o bursă de studii pentru cursul de Fashion Design de la prestigioasa universitate POLIMODA.

Care este obiectivul proiectului:

NextGENERATION Young Designers Competition urmărește să ofere un sprijin complex și un program de accelerare a posibilităților și ambițiilor tinerilor cu adevărat pasionați de moda.

Descoperă viitorul modei și asistă la ascensiunea noilor talente cu NextGENERATION 2024!

Descoperă mai multe activități și evenimente pentru tineri, urmărind canalul nostru de Telegram și pagina Youth.md.

Ți-a plăcut articolul? Susține inițiativele tinerilor cu o donație pe Patreon!
Previous Sprijinirea liderilor pentru echitatea rasială: o îngrijire pentru ei și pentru ideile lor
Next FDRM Lansează Concurs Pentru Seturi Educaționale LEGO
Maria Brinca
About the author

Maria Brinca

No Comment

Leave a reply

Apreciază articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

12 + 8 =